Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
155
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3780
Witam mam pytanko lepiej wiedziec wszystko niedlugo zaczynam cykl :
1-8 prolo 200mg c5d
1-4 metka 15 mg dziennie
nolve od drogiego tygodnia po 10mg dziennie
clomid 14 dni po ostatnim strzale prolo 20 tab : 6 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 oczywiscie witaminki cynk itp wszystko jest !
czy wszystko ułozone jest poprawnie ?? i jeszcze jedna sprawa co z tym HCG czy przy tym cyklu bedzie potrzebne ?? szukałem w wyszukiwarce to pisza ze jest to zalezne od rodzaju testa i jego ilosci dlugosci cyklu ... wiec pytam z gory thx za odpowiedz i jak ktos mial taki cykl moze jakies informacje ?? pozdro
"ponoć nie każdy potrafi to pojać ,ponoc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło "
Szacuny
95
Napisanych postów
10222
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44318
myślę że setka to za dużo(oczywiście mówię o "czystym cynku" nie jego związkach)-styknie jak rozłożysz na 3 x rano,po treningu i przed snem po ok 15-20 mg
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Szacuny
0
Napisanych postów
155
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3780
spox dzieki ! a moze ktos kto mial podobny cykl wypowie sie cos na ten temat ?? jakie przyrosty , spadki chodz w sumie to zalezne indywidualnie od czlowieka itp ale moze cos podpowie :)
"ponoć nie każdy potrafi to pojać ,ponoc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło "
Szacuny
95
Napisanych postów
10222
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44318
Ja robiłem kiedyś podobny,250mgProlo/week z tym że metkę dorzuciłem w 6 tygodniu do 10.Efekty ZAJE>BISTE.
Niestety spadki również-całą zdobycz przebalowałem...
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Szacuny
36
Napisanych postów
1415
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57234
Ja bym do tego dodal jeszcze deke, bolda albo wino. Przyrosty beda za***ista ale spadki rowniez. Musisz pamietac o dobrej diecie i unikac soli bo bedziesz wygladal jak balonik.
Szacuny
0
Napisanych postów
155
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3780
i znowu mam pytanko mam juz wszystko zakupione igielki kupiłem 0,6 x 30 moga byc ? czy niebardzo bo czytałem ze zalezy od soku czy oleisty czy jak , heh wiec pytam pozdro zaczynam cykl jutro (chyba) i liczył bym na szybka odpowiedz thx !