Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

creatine of activlab

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2881

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 680 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3555
Witam jaka kretka, jest najlepsza z firmy ActivLab? Nie chodzi mi o stacka.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 22471 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 101363
zwykle poczciwe mono

jadlem zarowno w kaps Creatin Capsules jak i Creatin Powder

z obu bylem bardzo zadowolony

no i sa za dobra kase do wyhaczenia

Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ActivLab ActivLab
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 4344 Wiek 6 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 25441
Ja w zasadzie mogę powiedzieć, że wybór jest spory:

Creatine Capsules / Creatine Powder - Monohydrat
Tricreatine Malate Pro - jabłczan
Creatine 3 - trzy formy kreatyny w jednej kapsułce - Monohydrat, jabłczan i Ester etylowy
Crea-Alka Buff - Buforowany Monohydrat kreatyny

Czekamy na opinię użytkowników...

Szukaj naszych produktów w:
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 22471 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 101363
Creatine 3

duzo chwalebnych opinii zyskalo dzieki testowi ktory byl w dziale "Testow"

Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 347 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 389
Ja proponuje ci monohydrat 500g proszek albo TCM PRO ( jablczan). Jesli chodzi o mnie to jesli mono to tylko proszek ( lepsza wchlanialnosc preparatu). Jesli nie chcesz magazynowania wody i nie zalezy ci na masie tylko sile,wytrzymalosci,definicji to lykaj TCM PRO

Przedstawiciel Handlowy Activlab na rejon Polska Północny-Zachód

Wejdź na mój blog: http://www.sfd.pl/BLOG:_Forma_przez_cały_rok_by__Adrian_J_-t514568.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 680 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3555
TCM pro nie pomoże mi w zwiększaniu masy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 196
Tcm Activlab znakomicie stymuluje insulinę i niesamowicie pobiera w stanie spoczynkowym kreatynę do komórek mięśniowych.Jest dobrym Antykatobolikiem co w efekcie pozwala na szybszą regenerację uszkodzonych włókien mięśniowych oraz na znaczny przyrost masy mięśniowej.
Sam testowałem wiec polecam!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Patrese ActivLab
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 247
TCM pomoże, ale przez mniejszą wchłanialność wody nie zwiększa tak znacząco objętości mięśni jak monohydrat.
Warto też wypróbować Crea-Alka Buff, który dzięki PH zbliżonemu do PH kwasów żołądkowych nie neutralizuje się w tak dużej ilości jak zwykłe mono. Kolejny plus - dzięki dodanej D-Rybozie nie musisz stosować transportacji glukozą... No i cenowo wychodzi duuużo lepiej niż podobne preparaty oparte o Kre-Alkalyn u konkurencji :)

Zmieniony przez - Patrese w dniu 2010-02-15 19:57:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zamówiłem TCM nie zależy mi na transporcie wody do mięśni, później widać jak część po cyklu złazi, poza tym narazie mi bardziej na sile zależy, chcę do 100kg na płaską pocisnąć brakuje 2.5kg ;) Jak chcecie to zaglądnijcie do mojego DT mam dwa produkty firmy ActivLab, poraz pierwszy suplementuję się waszymi preparatami, kto wie czy przy waszych produktach nie zostanę ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Patrese ActivLab
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 247
Eeee, to te 2.5 kg spokojnie wyciśniesz po jednym cyklu na TCM ;) Warto dodać jeszcze jakiś preparat podnoszący poziom testosteronu (oparte o tribulusy Tribustallion lub Tribuactiv B6, lub ewentualnie ZMA), a dzięki temu Twoja agresja treningowa zyska dodatkowy zastrzyk siły. Więcej testosteronu = większa siła, plus (jako bonus) większy power w akcji "sam na sam" z Twoją lady :) Powodzenia!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 196
Także dobrym preparatem jest Biostymulator wagi ciała czyli poczciwy Dibencozide B-Complex 100 kap. z koenzymem witaminy B12!
Preparat nieźle wspomaga rozwój tkanki mięśniowej, stanowczo zwiększa łaknienie,zwiększenie masy ciała, poprawia parametry siłowe.
Masa=siła
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Podejrzane BCAA XTRA z allegro - prosze o opinię.

Następny temat

Zdobądź Xtra Antykataboliki !!!

Spalanie
Polecane artykuły