Młody jeszcze jestem poczekam na dodatkowe supelki jeszcze poki co kretka i bcaa
...
Napisał(a)
Wiek 16
jakie tribulusy znow
Pojechales ladnie Patryk , niech chlopak zostanie przy gainerku i kreatynce ;)
jakie tribulusy znow

Pojechales ladnie Patryk , niech chlopak zostanie przy gainerku i kreatynce ;)
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
Ja nawet w Twoim wieku nie stosowalbym kreatyny jedynie gainer,witaminy i ewentualnie bcaa+glutamina bo powiedz mi co bedziesz stosowal w wieku powiedzmy 20 lat:)
Przedstawiciel Handlowy Activlab na rejon Polska Północny-Zachód
Wejdź na mój blog: http://www.sfd.pl/BLOG:_Forma_przez_cały_rok_by__Adrian_J_-t514568.html
...
Napisał(a)
No masz racje, to mój ostatni cykl, dowale z 10-12kg i kończe z suplami. A po roku przerwy może znów, nie wiem
...
Napisał(a)
dowale z 10-12 kg , taaaa
to nie takie latwe dowalic 10-12 kg kolego

to nie takie latwe dowalic 10-12 kg kolego

mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
16 lat - a to przepraszam. W tym wieku "wbudowany" testosteron rozsadza klejnoty, więc wycofuję podpowiedź ;) Adrian ma rację, ograniczyłbym się do substytutów diety (odżywki), dołożył aminokwasy i witaminy, a odpuściłbym na razie dopalacze anaboliczne . Pozwól żeby Twój organizm się rozkręcił na dobre i dopiero wtedy atakuj kreatynę.
...
Napisał(a)
Hehe 2 tydzień cyklu na plusie już 4.5 kg ;] Oby tak dalej póki co TCM sprawuje się świetnie, mała rewolucja w żołądku była z początku ale teraz już jest okej. Po co mi gainer tak na marginesie skoro nie mam ubytków w diecie? Nie potrzebny mi on jest jak narazie ;]
Zmieniony przez - Resista w dniu 2010-02-28 18:11:19
Zmieniony przez - Resista w dniu 2010-02-28 18:11:19
...
Napisał(a)
Gainer zawiera idealne proporcje białek do węglowodanów przy budowie masy mięśniowej (1g białka potrzebuje średnio sześć razy więcej węglowodanów niż waży do syntezy aminokwasów), więc dzięki niemu o wiele łatwiej zbilansować dzienne zapotrzebowanie. Jako substytut jednego / dwóch posiłków dziennie jest niezastąpiony! No i łatwość w przygotowywaniu chyba nie jest bez znaczenia?
...
Napisał(a)
nieno jak nie ma ubytkow w diecie to gainer nie potrzebny bez przesady:)
ewentualnie porcja po treningu nigdy nie zaszkodzi
zacznie waga wzrastac , wzrastac zapotzrebowanie na kalorie , przyjdzie czas na uzupelnianie brakow w diecie :) poki co ciesz sie ze jest jak jest i powodzenia dalej
ewentualnie porcja po treningu nigdy nie zaszkodzi
zacznie waga wzrastac , wzrastac zapotzrebowanie na kalorie , przyjdzie czas na uzupelnianie brakow w diecie :) poki co ciesz sie ze jest jak jest i powodzenia dalej

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Podejrzane BCAA XTRA z allegro - prosze o opinię.
Następny temat