...
Napisał(a)
sprawa wyglada tak, zawsze mialem dobre cisnienie 120/80 puls 70, na pierwszy cykl wzialem 100 mety na cyklu mialem podwyzszone okolo 140/80 puls 70, skonczylem mete no i trzymam mi sie caly czas juz z 4 miesiace te 140/80 puls 70 chce zaczynac cykl z mety i omki ale sie troche boje bo za bardzo nie wiem co sie dzieje, czym to mozna obnizyc??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- odblok 30 tab clomidu ? tego jeszcze nie było :P
- Ketotifen + eca - jeszcze nie bylo...
- takiego pytania o tescia jeszcze nie bylo!
- Redukcja, co do tego, co zmienic, dodac, zeby nie bylo lipy na wakacje
- badania , wyniki słabe, kuśka nie staje, co wziąść - tego kiedyś tu nie było !
- METKA - pewnie nie było tematu o metce jeszcze :)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem czym ty sie martwisz ja na cyklu mam jeszcze wieksze..............140/80 to nie takie duze........jesli dygasz to idz do lekarza
...
Napisał(a)
u mnie w szczycie 180/100 puls 96 ale niewazne.
jedz zwykle czosnek bezzapachowy dostepny w aptece, zadne inne srodki nie sa ci potrzebne.
jedz zwykle czosnek bezzapachowy dostepny w aptece, zadne inne srodki nie sa ci potrzebne.
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
Postaraj się narazie w sposób naturalny zbić tą wartość.
czosnek / omeg-3 / dieta
Poza tym celowałbym w inne środki niż omo z metą...
czosnek / omeg-3 / dieta
Poza tym celowałbym w inne środki niż omo z metą...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
w jakie srodki bys celowal?? te które powodują mniejszą retencję wody w organiźmie. Po omie napuchniesz jak balon, większa rentencja tym ciężej dla układu krążenia a co za tym idzie wzrost ciśnienia.
a jaka dieta zeby obnizyc cisnienie?? co do tego - jest sporo info n/t w sieci, wpisz "ciśnienie a dieta" lub inną kombinację i znajdziesz.
a jaka dieta zeby obnizyc cisnienie?? co do tego - jest sporo info n/t w sieci, wpisz "ciśnienie a dieta" lub inną kombinację i znajdziesz.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
u mnie w szczycie 180/100 puls 96 ale niewazne nie boisz sie ze mozesz dostac zawalu albo cos takiego??
...
Napisał(a)
nie sól! unikaj jak mozesz soli
uzupelnij diete w potas ktory reguluje poziom wody w organizmie
aeroby
czosnek
uzupelnij diete w potas ktory reguluje poziom wody w organizmie
aeroby
czosnek
...
Napisał(a)
140/80 to nie jest źle - troszke podwyższone- spróbuj czosnek - jak cie to martwi to idz do lekarza ...
Jastrzębie rulezz
...
Napisał(a)
Eee tam, nie ma się czym przejmować, przejmuj się jak będziesz na siłce wyciskał hantle, odłożysz je i masz taką korbę że trzeba się czegoś chwycić - Ja tak miałem 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!