SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

brzuszek

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1827

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 13
Witam
Z racji tego, że na siłownie mam zamiar zapisać się od września,a teraz do końca wakacji chciałbym "podreperować" swój brzuszek. Mam lekko warstewke tłuszczu, a chciałbym uwydatnić mięśnie, a także zrzucić tłuszcz zakrywający mięśnie. Tak jak napisałem chciałbym tylko "ulepszyć" brzuch gdyż pozostałe partie od września. Prosze o jakieś konkretne ćwiczenia i odzywki jesli bym takowych potrzebował.
Pozdrawiam :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 9627 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44430
Venc - nie zatykam Ci ust Tak, też testowałem A6W, podobnie jak 100pompek, 300brzuszków i nawet 200przysiadów, tak więc jestem weteranem programów sezonu Oczywiście nic mi to nie dało, oprócz bólów kręgosłupa i zmarnowanego czasu.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 12867 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90343
Nie można zrzucać tłuszczu miejscowo. Do zrzucenia tłuszczu z brzucha wystarczą aeroby i dieta.
Jako że nie popieram ćwiczenia jednej parti mięśniowej, nie polecę Ci żadnego treningu, bo uważam to za głupotę.

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 352 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5811
Odżywek na razie nie ma sensu, rób brzuszki wszelkiego rodzaju i się ruszaj sporo. Nie jedz fast foodów, unikaj cukrów prostych, będziesz zadowolony:)
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 12867 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90343
Z tym robieniem brzuszków to bym nie przesadzał. Już lepiej spięcia. Brzuszki zbytnio obciążają odcinek lędźwiowy kręgosłupa.

...
Napisał(a)
Początkujący
a6w rozumiem nikt nie poleca?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 43831
Nie dość, że nie poleca, to jeszcze odradza

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Znawca
Za mało czasu na regenerację. Słabo ćwiczy dolne i w ogóle nie uwzględnia miesni skosnych brzucha. Tak, to najgorszy z możwliwych planów na brzuch.

...
Napisał(a)
Początkujący
Ze zdjęć jakie są zamieszczone w internecie (po a6w) jednak widać efekty zmniejszenia się brzucha/zgubienie tkanki tłuszczowej co o tym powiecie?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 9627 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44430
A6W jest dobry na podkreślenie zarysów mięśni brzucha, ale już widocznych! Jak masz tłuszcz na brzuchu, to wysiłek z A6W pójdzie na marne.

Venc, nie uwzględnia? Ciekawe, mój kumpel jak robił to właśnie najbardziej uwidoczniły się jego skosy po A6W, ale oczywiście efekt utrzymał się krótko, bo niecałe 2 tygodnie po skończeniu szóstki.

Zmieniony przez - Cokta w dniu 2011-08-01 17:46:59
...
Napisał(a)
Znawca
Powiem uczciwie, tak kiedyś powiedziała mi jedna z doświadczonych osób na tym forum.
Nigdy nie analizowałem tego treningu i nie mam zamiaru. Tak czy inaczej trening ten uważam za tandetny.
Pozdrawiam.

...
Napisał(a)
Znawca
Powiem uczciwie, tak kiedyś powiedziała mi jedna z doświadczonych osób na tym forum.
Nigdy nie analizowałem tego treningu i nie mam zamiaru.

No to po co się na jego temat wypowiadasz, skoro go nie znasz? Wiem, że jest do dupy, ale jak już o czymś mówisz, to musisz wiedzieć o czym mówisz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening oliviera Lafaya Jakie ćwiczenia ?!

Następny temat

A6W- ile powtózeń?

electro
Polecane artykuły