Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13
Witam
Z racji tego, że na siłownie mam zamiar zapisać się od września,a teraz do końca wakacji chciałbym "podreperować" swój brzuszek. Mam lekko warstewke tłuszczu, a chciałbym uwydatnić mięśnie, a także zrzucić tłuszcz zakrywający mięśnie. Tak jak napisałem chciałbym tylko "ulepszyć" brzuch gdyż pozostałe partie od września. Prosze o jakieś konkretne ćwiczenia i odzywki jesli bym takowych potrzebował.
Pozdrawiam :)
Szacuny
32
Napisanych postów
9627
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
44430
Venc - nie zatykam Ci ust Tak, też testowałem A6W, podobnie jak 100pompek, 300brzuszków i nawet 200przysiadów, tak więc jestem weteranem programów sezonu Oczywiście nic mi to nie dało, oprócz bólów kręgosłupa i zmarnowanego czasu.
Szacuny
48
Napisanych postów
12867
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
90343
Nie można zrzucać tłuszczu miejscowo. Do zrzucenia tłuszczu z brzucha wystarczą aeroby i dieta.
Jako że nie popieram ćwiczenia jednej parti mięśniowej, nie polecę Ci żadnego treningu, bo uważam to za głupotę.
Szacuny
32
Napisanych postów
9627
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
44430
A6W jest dobry na podkreślenie zarysów mięśni brzucha, ale już widocznych! Jak masz tłuszcz na brzuchu, to wysiłek z A6W pójdzie na marne.
Venc, nie uwzględnia? Ciekawe, mój kumpel jak robił to właśnie najbardziej uwidoczniły się jego skosy po A6W, ale oczywiście efekt utrzymał się krótko, bo niecałe 2 tygodnie po skończeniu szóstki.
Zmieniony przez - Cokta w dniu 2011-08-01 17:46:59
Szacuny
48
Napisanych postów
12867
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
90343
Powiem uczciwie, tak kiedyś powiedziała mi jedna z doświadczonych osób na tym forum.
Nigdy nie analizowałem tego treningu i nie mam zamiaru. Tak czy inaczej trening ten uważam za tandetny.
Pozdrawiam.