co sadzicie o tym bialku z allegro? jest bardzo tanie,wiem ze napewno nie jest najwiekszej jakosci ale cena jest naprawde kuszaca za 10kg 85zl chyba.moze ktos z was je stosowal ?jesli tak podzielcie sie wrazeniami
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja kupilem z allegro 10 kg jakiegos bialka 70% za 125zl . niewiem jak to dziala bo dopiero jem to od tygodnia. robie koktail z mlekiem czasem dodam kakao a na efekty poczekam jeszcze
...
Napisał(a)
chyba 70% latkozy... o kur** co za świat - ktoś musi jakis post podwiesić " TANIE BIAŁKA Z ALLEGRO - NIE KUPUJCIE"
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
kolejny post o słynnym białeczku z allegro - eh dajcie sobie na serio z tym spokoj - bo nie zawsze to co jest tanie jest dobre - kup sobie cos sprawdzonego
proponuje zrobic taki baner - jak kazdy uzytkownik bedzie wchodzil na forum zeby sie wlaczal i ostrzegal przed kupnem odzywek na allegor
proponuje zrobic taki baner - jak kazdy uzytkownik bedzie wchodzil na forum zeby sie wlaczal i ostrzegal przed kupnem odzywek na allegor

...
Napisał(a)
Jestem ZA zrobcie ankiete

===>...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
ale zwykle bialeczko z 70% za 5kg to wydam prawie 300 zl a tamto z allegro za 65zl. roznica jest znaczaca.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!