Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
rasti... policz ilosc bialka w posilku rano i porownaj z tym, ze naraz wchlania sie 30-40g. chyba cos nie tak
sol zatrzymuje wode, pieprz spokojnie
pozdro
haaron
----------------------------------------------
To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!!
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* i pamietajcie o SOGach ;D
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki dzieki znaczy sol jak zatrzymuje wdoe to chyba dobrze co nie...? a bialko juz mi sie konczy jeszcze biore miesko jakies piers zkurczaka i i twarog rano po treningu jem twaroga chudego calego jogortem i ryzem i2 miarki bialka potem jakies znof miesko suworwka mopoimodory ogorki banan i na noc 2 miarki bialka
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki dzieki znaczy sol jak zatrzymuje wdoe to chyba dobrze co nie...? /NIE ;]
a bialko juz mi sie konczy jeszcze biore miesko jakies piers zkurczaka i i twarog rano po treningu jem twaroga chudego calego jogortem i ryzem i2 miarki bialka potem jakies znof miesko suworwka mopoimodory ogorki banan i na noc 2 miarki bialka /CZYLI ILE g RAZEM? I NA 1 POSILEK?
rasty
pozdro
haaron
----------------------------------------------
To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!!
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* i pamietajcie o SOGach ;D
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
teraz mi sie skonyczlo bialko serwatkowe nie mam pieniedzy na nie nie wiem czy by mi one dalo duzo masy malo jem moze to dlatego a jabym jadl te sery naprzyklad to arazie moge zrezygnaowac z bialaks erwatkowego olimpa czy lepiej zbierac kase na to ale skad :D:D:
Szacuny
4
Napisanych postów
822
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26826
ja aktualnie nie przyjmuje żadnego suplementu, jem duzo sera białego i dwa trzy jajk dziennie do tego miesko na obiad. Nie zauwazyłem spadku formy ani siły. Ser jam tak: do każdego posiłku zjadam 1/4 kostki sera , co przeklada sie na ok 12g białka.
Szacuny
30
Napisanych postów
1764
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5987
Ja kiedys cwiczylem bez zadnych suplemnetow ( 8 lat zapasy ) pozniej silownia.
od 8 miesiecy lacznie z bialakmi serwatki ( izolaty i koncentraty ) zaobserwowalem bardzo bardzo duze postepy ( redukcja tkanki tluszczowej przy wzroscie masy ), niektorzy wrecz pytaja jaki steryd biore.