Szacuny
0
Napisanych postów
351
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5303
Wiem że ten temat był juz poruszany,ale zamierzam kupić z kumplami na spolke taki wor bialeczka. I szukając w sieci jakiś firm produkujacych kurze bialko w proszku zanlazlem kilka i kazda oferuje dwa rodzaje. Tzn takie bialko w proszku wysokopieniste i zwykle. Moje pytanie wiec brzmi.
Jakie bialko zakupić ? (wydaje mi sie ze to zwykle,ale pytam dla pewnosci)
Jaka jest wartość odrzywcza takiego białka ww, białko, tłuszcze ?
Czy ktoś z was je stosuje bez przerwy?
Szacuny
1
Napisanych postów
785
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
586
to pieniste to jest do "bezów" i innych wysokopiennych ciastek ;)
jeżeli jest to proszek z samego białka jajka to o tłuszczu nie ma mowy ,to jest prawie 100% białko,tylko nie przedawkujcie :)
smacznego hehehe... :)