Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
co myslicie o takim cyklu - 2x xpenergized + white blood (nie wiem tylko czy mi jedna pucha starczy), za 4 dni koncze cykl z cp + nitro - efekty rewelacja, ale trzebaby znowu cos wziac (i tak 3-4 tygodnie lzejszych treningow, bo jestem mega zniszczony naprawde ciezkimi treinngami przez ostatnie 7tygodni) ? czy moze za te pieniadze (ok. 500zl) mozna kupic lepsze srodki (mam na mysli JEDYNIE kreatyny i no-boostery, dodatki kupie tak czy inaczej, mam po prostu piec stow na baze cyklu) ??
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
no wlasnie - xp e i wb chce wziac majac pewnosc ze sa to sprawdzone srodki, eksperymentatorow na forum nie braknie i akurat jak skoncze regeneracje z tego cyklu bede mial jakies opinie o dzisiejszych nowosciach
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
1. dieta low carb nie jest dobra dieta na mase (choc oczywiscie zalezy od definicji low :D)
2. Wodzowi tylko sie wydaje ze diety nie ma
nie ma scislej na papierze, ale po tylu latach zabawy wie sie czego potrzeba organizmowi i w jakich mniej wiecej ilosciach ...
Szacuny
10
Napisanych postów
927
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7276
Nie no, napewno nie 95%.Ja trzymam ostra diete 2tyg a kolejene 2tyg wzpomagam sie gainerem.Efekty sa takie same, tyle ze drugi wariant drozszy, no ale gdybym musial trzymac taka sama diete z 3 miechy to odechcialoby mi sie zyc