Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czemu go nie ma własnie co biore mete po 10 tasów na dzien
po szczale tescia co dzien
i ome co cztery dni sobie pomyslałem wsumie bedzie trał cykl około 5 tyg to dobrze!!! ???
Szacuny
3
Napisanych postów
592
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
13036
widzisz masa ci nie dize cwiocz raz w tygodniu dany mięsien i cwicz wszstkie, zrób sobie diete w maire dobrą a napewno ci pojdzie masy czekam na zdjęcia
Szacuny
144
Napisanych postów
4627
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30336
Niedobrze Pozdrawiam
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Gochan co nie dobrze!!! wszedlem na sfd bo kolega powiedział ze tu spoko typy ktore powiedza ci jak najlepiej cwiczyc odzywiac sie i koksowac a wy nic kurde o co chodzi !!! jak narazie idzie niezle troche dłuzo trzeba sie kłuc ale jakos to bedzie!!! napisze po cyklu a moze cos dozucic moze wistrol!? no napiszcie cos madrego a nie głupoty same!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A uwazasz IDIOTO, ze rozpisanie mega cyklu to jest wielka madrosc? Czego oczekujesz? Ze niby ktos pochwali twoja glupote? Na koksowaniu trzeba sie znac jak na wszystkim innym czym sie czlowiek zajmuje. Takie cykle jak ty to niech ci koledzy z podworka rozpisuja. Tutaj nikt nie bedzie bral odpowiedzialonosci za twoje zdrowie a nawet zycie. Sztuka jest cwiczyc na naturalu jak najdluzej, a potem dopiero zaczynac od MINIMALNYCH DAWEK lekkich koxow, potem przechodzac na mocniejsze. Jestes z gory przegrany i bedziesz wkrotce chory (glowe juz masz chora) Na takich ludzi jak ty nie ma slow. Odczujesz to wkrotce. Ciekaw jestem za co i od kogo dostales soga?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja cie nie nazywam IDIOTA i nie zycze zebys ty mnie tak nazywał rozumiesz!!!!!!!!!!!
Wezme a co jest złego w tym cyklu kolesie z podworka boiora takie mega cykle ze moj to jest pikus troche ich brzuch pod czas cyklu boli głowa i troszke agresywni ale to co nic złego ale zato jacy duzi na maksa nie jednemu by tu nakopali do dupy!!! ja tez musze byc taki moje marzenie to około 50cm w bicu i tricu!!! ze 140 w klacie plecy i bary mnie nie obchodza dlatego robie cały czas codzienie klata i bic !!
PS a co do sogow to nie obchodza mnie!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
I co z tego ze bedziesz mial te 50 cm. w lapie? Ile bedziesz bral rok, dwa? Predzej czy pozniej zdrowie sie odezwie i bedziesz musial przestac brac. Bedziesz mial takie spadki, ze psychicznie cie r.o.z.j.e.b.i.e . Z tych 50 cm. spadniesz do tylu ile miales wczesniej, no moze nie az tak. Bedziesz schorowany i dalej maly. Twoj organizm nie bedzie produkowal juz tescia. Wiaze sie z tym depresja i wiele innych. Bedziesz wrakiem czlowieka. Wspomnisz moje slowa (jesli bedziesz zyl). Temat uwazam za zamkniety!
Jesli ci pomoglem nacisnij w prawym dolnym rogu na 'Czytelnik dzialu'. W ten sposob wspomozesz mnie sogiem.
Szacuny
0
Napisanych postów
147
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16367
heee ales kozak pruchacz :)
predzej czy pozniej cos ci siadzie.
a to serducho zakluje albo watroba sie odezwie :) wtedy przestaniesz kozaczyc. a wiesz ze jak zlapiesz zapalenie nerek i watroby to polezysz sobie z pol roku w szpitalu ?? ciekawe ile ci zostanie z 50 cm po takim pobycie,.pozatym masz fajowy system trenigu. klata i biceps:) heee
proporcjonalnej sylwetki na tym nie zrobisz,za to bedziesz mogl w cyrku wystepowac.jak juz bierzesz to biez ja mam to w dupie, ale chociaz trenuj normalnie