Koks to zdrowie!!!!!
...
Napisał(a)
ty kozak to sam jestes z tymi swojimi 38 w bicu i reszta boja sie konkretnych cyklow a nie takie głowna co wy bierzecie te kretyniny i gajnery chyba tak na to mowicie ale mi cykle w dupie z takim czyms jak sie truc to konkretnie a nie sie oszukiwac ze wolniej lepiej nic nie prawda nie znacie sie a ktos mi to rozpisze kiedy mam to brac wszytko tylko powaznie znajdzie sie taki kozak no czekam..................... i czekam.............................i czekam.........................................................................................i sie nie doczekam bo jestescie słabi jak potzreba!!!!
Koks to zdrowie!!!!!
Koks to zdrowie!!!!!
...
Napisał(a)
Zadnego! Nie masz nawet wypelnionego profilu. Jesli masz mniej niz 18 lat i trenujesz mniej niz 2-3 lata na sucho to masz nic nie brac. To moje zdanie i go nie zmienie. Na poczatek wystarczylaby deca z winem albo nawet sama deka. Deka 100-200-200-200-200-100, a winko co trzeci dzien strzal (12 strzalow). A metki, tescie, omki itp. zostawilbym na pozniej. Ale ty juz zdecydowales. Poblokujesz sie niezle.
Jesli ci pomoglem nacisnij w prawym dolnym rogu na 'Czytelnik dzialu'. W ten sposob wspomozesz mnie sogiem.
Jesli ci pomoglem nacisnij w prawym dolnym rogu na 'Czytelnik dzialu'. W ten sposob wspomozesz mnie sogiem.
...
Napisał(a)
pruchacz po co wogule zrobiles tego posta jak i tak wiesz dobrze co bedziesz bral. BIerz to wszystko i zycze ci przyrostow takich na jakie liczysz LOL
LOL - Laugh Out Loud
LOL - Laugh Out Loud
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
dobra mam 16 lat 30 w bicu cwicze 3 tygodnie i tak to wyglada a meta kiedy i oma brałem mete po 10 tabsów dzienie
ome z rana co trzy dni
tescia po południu codzienie dobrze
acha to mam dokupic dece i winko?? co to winko wistrol!! ile tego!!
Koks to zdrowie!!!!!
ome z rana co trzy dni
tescia po południu codzienie dobrze
acha to mam dokupic dece i winko?? co to winko wistrol!! ile tego!!
Koks to zdrowie!!!!!
...
Napisał(a)
Nie dokupic ale wziac tylko to. Reszte sprzedac, wyrzucic.
...
Napisał(a)
a ja powiem tak jak przezyjesz to daj znac !!! ale powanie daj spokuj nie bierz tego to naprawde zaszkodzi!!! daje reke se uciac ze bedziesz zalował!!! tego co robisz i to w krotce!!!
ZA KAPTUREM PANNY SZNUREM 

...
Napisał(a)
a ja to wezme i po cyklu wysle swoje zdjecia na sfd i bedziecie wszyscy zazdroscic
Ps a zrobia mi sie rozstepy ??
bo nie chce miec moze jak bede mniej podnosił to sie nie zrobią??
Koks to zdrowie!!!!!
Ps a zrobia mi sie rozstepy ??
bo nie chce miec moze jak bede mniej podnosił to sie nie zrobią??
Koks to zdrowie!!!!!
...
Napisał(a)
***nij z przytupem w mur.. to jedyna rada na Twoj cykl....
Moderator
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
Moderator
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!