Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
1294
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5260
pruchacz rozstepy to raczej bedziesz miał, ale możesz zrobic tak że przed treningiem smaruj sie oliwką dla dzieci albo jakimiś olejkami napewno coś pomoże w jakimś stopniu, i nie cwicz klaty i bicia dziennie , ćwicz wszystkie partie miesni bo nic z tego cyklu nie nedziesz miał,ja bym se takiego cyklu nie zrobił ale ty sam zadecydujesz co bedziesz robił ,nara.Pozdro..
Szacuny
42
Napisanych postów
4225
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
23583
Jaja se koles robi a wy sie z nim klocicie,jakby bral to co mowi w wieku 16 lat (10 metki dz.,tescia codziennie,omena co 3 dni),to moim zdaniem po******lilo by go dokladnie i serducho by mu padlo...chociaz ? wlasnie widac ze go po******lilo,no i kolo sie zamyka.Poza tym skad taki gowniarz by mial kase zeby se codziennie wsztrzykiwac tescia przez 5 tygodni i jesc 10 mety dziennie ? Ruchacz ile czasu juz to bierzesz ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
PRUCHACZ a nie Ruchacz!!!! d****E
ale dobra cz co nie umieja czytac i ci co umieja cykl idzie za***isciee troche mnie nery bola ale przezyje zastrzyki robi mi kumpel jest spoko bo sam robi taki cykl tylko ze jeszcze bierze Winstrol powiem tak sił idzie jak po***ana biore juz prwaie drugi tydzien wsumie 10 dni masa jeszcze nie ale zaczekam!!! nic mi nie jest zdrowie super!!!
i tak zostanie!!! a nie jak wy!!! tylko obrazac umiecie
ja tam to zapodasm i powiem co czuje jak zdrowie!!! ale bedzie dobrze!!! zobzczycie palanty i niedowiarki z sfd!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
i jeszcze jedno kase mam bo mam starych dzianych ktorzy mi daja na wszysko nie musze sie tłumaczyc i zierałem około miecha na to a było troche kasy ale to nie wazne!!!! wazne zebym był duzy
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dzieki stary widze ze sie znasz na zeczy jako jedyny na sfd aten gochan ed i 666 i reeszta to nie wiem co robia chyba se konia wala pzed onitorem ale to ich sparwa!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
147
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16367
ojj moim zdaniem to oni sa tu najmadrzejsi.tylko ze nie chca ci nic powiedziec.
ja przyjalem taka taktyke ze skoro nie odwiode cie od takiego brania, to przynajmniej bede staral sie ci odpowiadac na pytania nie zwiazane z dawkowaniem w miare moich skromnych mozliwosci
Szacuny
3
Napisanych postów
592
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
13036
widzisz masa ci nie dize cwiocz raz w tygodniu dany mięsien i cwicz wszstkie, zrób sobie diete w maire dobrą a napewno ci pojdzie masy czekam na zdjęcia