moze kapkie nie odp dzial...ale powiedzcie co sondzicie o filmie "ostatni samuraj"z tomem cruisem,mi osobiscie sie podobal a jak wam?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
"czemu pokazali tam elementy aikido i jujitsu ??? czyzby to samurajowie wymyslili te sztuke walki ???"
no tak jakoś wyszło ze akurat tak
no tak jakoś wyszło ze akurat tak
...:::BORN TO FIGHT:::...
...
Napisał(a)
wiesz film przedobrzal troche Tom'a Cruis'a bo nie wierze zeby pojal kendo w ciagu kilku miesiacy i zremisowal z gosciem co cwiczy to cale zycie ( no chyba ze Tom to jakis przodek Acid_88'a
)
W filmie podobalo mi sie "intro" mowiace ze honor zaczyna byc wartoscia ktora zaczyna wymierac a reszta ogolnie takie 3+/4-

W filmie podobalo mi sie "intro" mowiace ze honor zaczyna byc wartoscia ktora zaczyna wymierac a reszta ogolnie takie 3+/4-
...
Napisał(a)
dobry film do wyjścia z dziewczyną która jest mało kumata w SW do kina
film w skali 10 punktowej oceniam na 4
mało akcji (pierwsze 20 min to można w spokoju przespać
)
no i troche przesadzony tak jak wyżej kolega napisał że kilka miesięcy nauczył się władać mieczem jak mistrz

film w skali 10 punktowej oceniam na 4
mało akcji (pierwsze 20 min to można w spokoju przespać

no i troche przesadzony tak jak wyżej kolega napisał że kilka miesięcy nauczył się władać mieczem jak mistrz
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
...
Napisał(a)
taki bardzo amerykanski....
"Tradycyjny" Doradca
I`am the Lord of the Ring...Martial Arts Ring...
---===http://www.juras.waw.pl ===---
...
Napisał(a)
Kibelek ...
dla zabicia czasu.
dla zabicia czasu.
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
...
Napisał(a)
Film ogolnie mi sie podobal, ale niektore sceny wolaja o pomste do nieba. Np. ta na poczatku, w ktorej Cruise, machajac szabelka kladzie trupem dziesiatki samurajow-mistrzow wladania katana. Albo mistrzowska scena, w ktorej 20 (!) ninja skrada sie do wioski, w ktorej aktualnie odbywa sie festyn (oczywiscie tak, zeby ich zauwazono) i potem szturmuja siedzibe samurajow. Wtedy nie wiedzialem czy wybuchnac smiechem, czy ostentacyjnie wyjsc z kina. Ale ogolnie mimo swojej hollywoodzkoci filmu nie uwazam za najgorszy (chociaz wole Kurosawe
)

Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Film dobry pod względem powiedzonek typu "w duszy kazdego mężczyzny jest wojownik" pozatym ujdzie
human at sight,monster at heart
...
Napisał(a)
nawiazujac do filmu to czemu pokazali tam elementy aikido i jujitsu ??? czyzby to samurajowie wymyslili te sztuke walki ???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!