Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
Dremor, siedziałeś kiedyś pół godziny w zimnej wodzie? Ale takiej k***a zimnej zimnej? Nie próbowałeś, to spróbuj, idzie zima jest okazja. Nurkowałem w zima w ch**owych kombinezonach i po zakończeniu nurkowań i zabezpieczeń po nosie jest sie ciężko podrapać, a co dopiero pompki robić.
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
W tym co ten brodacz p******ił było troche sensu, my drżymy kiedy jest nam zimno lub czujemy wielki lęk, zwierzęta np. drża kiedy mają pokłady emocji których nie mogą wyładować, tak likwidują stres, siedzenie w zimnej wodzie może dzialać jak sprzężenie zwrotne i uczyc mózg radzenia sobie ze stresem. k***a zaczynam gadać jak Kondor, to przez ten av.
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
Aha, bo tak z kapelusza zaj**ałem, mój tekst odnosił sie do fragmentu filmu road to octagon z Reemem w holandii u jakiegoś mośka od odmrażania ssobie jaj, nie pisałem o Kondorze.
Szacuny
864
Napisanych postów
4961
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
83572
RDA - Cerrone
JDS - Reem
i Karolina
Tyle potrzeba mi do szcześcia. Walka o pas, walka ciężkich i moja ulubienica
Kurs na Overeema bawet 3,70. Ale ciężko mi sobie wyobrazić jego wygraną. JDS będzie szedł do przodu, aż w końcu Reem będzie się cofać w linii prostej pod siatkę, stanie za podwójną gardą, tylko będzie spoglądać zza rękawic jak zbliżają sie do jego głowy pięści Juniora. I tam się to skończy. 1R.
sorry grind, będzie to dla Ciebie ciężki miesiąc
Zmieniony przez - Homster w dniu 2015-12-15 00:58:26
Szacuny
864
Napisanych postów
4961
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
83572
wierzę w Karolinę i trzymam za nią kciuki. Nawet jeśli nie wygra to oby dała dobrą walkę. Jest ładna więc będą ją trzymać Tylko z jej wpisów na facebooku to wygląda tak, jakby ona bardziej się jarała samym pobytem w USA