Szacuny
41
Napisanych postów
4946
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42640
Najnowsza publikacja Sławomira Ambroziaka - człowieka, który ma chyba najwięcej do powiedzenia na temat dozwolonego wspomagania farmakologicznego i suplementacyjnego w sporcie: "LEGALNE ANABOLIKI".
Dostępna od poniedziałku 24.08.2009 w Sieci Sprzedaży i Poradnictwa Żywieniowo-Suplementacyjnego PERFECT BODY CENTER®
W publikacji tej znajdziecie informacje na temat składników, które mogą być niemal tak samo skutecznymi anabolikami, jak silne hormony anaboliczne naszego organizmu - insulina, GH, IGF lub testosteron.
Cena detaliczna: 29,90 PLN
Zmieniony przez - NUTRIFARM w dniu 2009-08-19 14:33:19
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Faktycznie - nie załączam piśmiennictwa na końcu książki, ale to z tego powodu, że ograniczony byłem objętością (200 stron), zaś samo piśmiennictwo zajęłoby prawdopodobnie - kilkanaście.
Dziękuję wszystkim kolegom - za przychylne recenzje.
Szacuny
6
Napisanych postów
871
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
15919
1
nie czytałem ale z tego co jest na str p.ambroziaka i tego co pisze on na forum mozna byc pewnym ze jest napisana bardzo przemawiająco/ potrafi pisać bardzo dużo i nie nudzi
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Generalnie - wszystko to są bardzo trudne zagadnienia... Starałem się, jak najprościej, ale też bez całkowitego spłaszczenia (jak w "babaskich" pismach), aby nie zatracić wartości merytorycznej. W moim odczuciu - poziom przekazu podobny to tego, jaki reprezentuje "Wiedza i Życie" czy "21 Wiek". Jeżeli ktoś akceptuje ten poziom - na pewno zrozumie treść.