Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
41
Witam
Mam 20lat, jakies 2 miesiace temu skonczylem swoj cykl 10 strzałow Omki + 100tabl metki... Omnadren bilem co 5 dni... Jakies 4 tyg po cyklu dopiero przyszedl mi clomid 12tabletek przez:
2dni jadlem po 2tabl
2dni po 1.5 tabletki
i reszte po 1
od obloku minął juz dobry miesiac a ja problem w sprawach lozkowych :/ Dlugo musze sie meczyc zeby stanal a jak juz stanie to do normalnosci brakuje mu duzo :/ Mogłby mi ktos poradzic co z tym zrobic :/ Obecnie jem Xploda z kreatyna i za 4 tyg bede jadl SuS-a 500 + animal pump-a..
Szacuny
4
Napisanych postów
359
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2837
Pogadaj z laską. U mnie sporo siedziało w psychice, spóźniłem sie z odblokiem i już w ten sam dzień wiedziałem że jestem zablokowany zablokowany i pała nie stała a jak stanęła to na 2 min i nic nie wychodziło, trwało to z 3tyg. POgadałem z dziewczyną że przydarzyła mi sie przygoda z igłą i że nie dam rady, zrozumiała, ja sie wyluzowałem i git. Na dodatek zrobiła mi mały pokaz dzień później i szedłem jak dzika kuna jak nigdy przedtem. Wszystko jest w Twojej głowie.
Zmieniony przez - bubba89 w dniu 2011-02-09 01:47:02
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1003
cykl twał około 10 tygodni tak? Bo jeśli tak to 12tabl clomidu to stanowczo za mało
Przy takich cyklach to dobrze już się zaopatrzyć w hcg 24clomid i tamoxifen kolego
Szacuny
33
Napisanych postów
5394
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70736
j/w.
Swoją drogą przyczyna może siedzieć w twojej głowie.Poschizowałeś się spóźnionym clomidem i niektóre rzeczy ludzie sobie wkręcają.
Zrobiłeś standardowy cyklon od XX lat.Kiedyś ludzie nie wiedzieli co to pct i fajki im stały.
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2011-02-06 18:42:25
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1003
Ten prop to jest dobry pomysł snara dobrze tobie radzi tylko zrób ten cykl z głową i przygotuj się do niego, a nie potem zdesperowany szukasz tutaj pomocy:)