Iść swoją drogą - nie dać satysfakcji wrogom -[][]--respect--[][]-
...
Napisał(a)
Dzieki Big!!!!!! A więc jeśli chodzi o suplementy to mam jak narazie kreatyne i ryboze. Nad dietą jeszcze nie myślalem, a tak szczerze to nie mam za duzego pojecia o diecie, wiec tez mozesz cos doradzic. Jakbys mogl to napisz ile strzałow powinienem wziasc zeby nie przesadzic....planuje okolo 7-8. Jeszcze raz wielkie dzieki jesli zdecydujesz sie mi pomoc!!!
...
Napisał(a)
Tak wiec z tego co napisales to wynika ze zostajemy przy telefonie do twojego ojca, sam podasz czy mam poprosic TJMa zeby po ip do ciebie doszedl?
Moderator dzialu doping
Moderator dzialu doping
...
Napisał(a)
Ejjjj oni wszyscy nie bluzgaja na ciebie zebys nie bral (skoro i tak wezmiesz) tylko zeby miec czyste sumienie ze nie przyczynili do powstania kolejnego kaleki...
BETONY:
#1 "W moim wieku duzo osob bierze koksy i nie metki tylko Omadreny vinstrole i inne. Kolega np. w wieku 15 lat juz bral ruska metke i nic mu do dzis nie jest....a juz mial chyba 3 cykle po 100tabl. Ale ja wole uwazac."
#2 "
Mam 15 lat i ćwicze już od roku i chce kupić sobie jakiś koks tylko nie ktory wybrac. Czy meta jest dobra?"
BETONY:
#1 "W moim wieku duzo osob bierze koksy i nie metki tylko Omadreny vinstrole i inne. Kolega np. w wieku 15 lat juz bral ruska metke i nic mu do dzis nie jest....a juz mial chyba 3 cykle po 100tabl. Ale ja wole uwazac."
#2 "
Mam 15 lat i ćwicze już od roku i chce kupić sobie jakiś koks tylko nie ktory wybrac. Czy meta jest dobra?"
...
Napisał(a)
Wiesz Lifter z calym szacunkiem, ale jak Ci sie nie podoba to mozesz siedziec cicho, bo napewno w taki sposob mi nie pomozesz. P.S. mozesz mi nie wierzyc ale nie mam Taty :(
...
Napisał(a)
Witam.
Wiesz jaką krzywde możesz sobie teraz wyżądzić biorąc kox.I to jeszcze takie g**** jak oma.Mówie po raz kolejny nie warto.Znając takich napaleńców młodych to i tak tego nie utrzymają po cyklu,więc wyżądzisz sobie krzywde wielką a i tak nic z tego nie będziesz miał.
Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Wiesz jaką krzywde możesz sobie teraz wyżądzić biorąc kox.I to jeszcze takie g**** jak oma.Mówie po raz kolejny nie warto.Znając takich napaleńców młodych to i tak tego nie utrzymają po cyklu,więc wyżądzisz sobie krzywde wielką a i tak nic z tego nie będziesz miał.
Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
...
Napisał(a)
Akurat ja cicho siedziec nie bede napewno, to po pierwsze a po drugie dawaj telefon do mamy jak niby nie masz taty(co wyjdzie na jaw po rozmowie z mamą).
Moderator dzialu doping
Moderator dzialu doping
...
Napisał(a)
Nie ma pojecia o diecie i ma ryboze i chce brac ome
Jestes polmozgiem, albo nawet cwierc.Pomyslec ze niedlugo bedziesz pelnoletni.
Pozdrawiam.
Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Poczytaj sobie tego posta: https://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=43526&forum_id=14&Topic_Title=&forum_title=Doping
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
To ze mam to nie znaczy ze chce ja wziasc....mam bo mi zostala. Po to tu pisze zeby sie dowiedziec czegos od was, a nie po to zeby sie ze mnie smiac. Kazdy z was kiedys nie mial za duzego pojecia o ty i ktos musial Was uswiadomic, a sami nie chcecie mi pomoc. Jeszcze raz prosze o kilka rad: po pierwsze z czym brac ome, po drugie co brac po omie itp. Z gory dziekuje!!!!!!
...
Napisał(a)
OWNED 

nie chce brac soku ale sie pyta z czym brac omke i co brac po
NICE!
-----------------
sup bro?
blinG! blinG!

nie chce brac soku ale sie pyta z czym brac omke i co brac po
NICE!
-----------------
sup bro?
blinG! blinG!
http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
CO TO JEST NAPOZIN ????
Następny temat