1 - 6 Wins 50 mg ED (tabl)
1 - 6 Prop ....i tutaj sie zastanawiam z dawkowaniem....biore pod uwage dwie opcje.....albo 150 mg E2D albo 75 mg ED.
Generalnie po co kłuć dupe codziennie ale już niejednokrotnie czytałem że codzienne podawanie propa pomaga utrzymać jego stałe stężenie na jednakowym poziomie. Nawet gdzieś był jakiś wykresik ładnie pokazujący jak to działa.
Dlatego prosze o wypowiedzi najchętniej tych którzy już przetestowali oba warianty czy różnica jest na tyle znacząca że warto sie postresować codziennymi strzałami.
Zależy mi by wyciągnąć z tego cyklu jak najwięcej (najlepiej 3 - 4 kg chudego mięska co przy mojej wadze ~102 kg będzie dość trudne) przy jednoczesnym pocięciu się.
Wiem że zima i czas teraz sprzyja robieniu masy ale z racji swojej wagi nie planuje już wogóle robić cykli czysto masowych stąd wino i prop.
Ewentualne propozycje korekty też mile widziane....a...i nie nie zamierzam dodawać do cyklu nandrolonu (np superki) bo mam z w związku z nimi (nandrolonami) przykre doświadczenia

I jeszcze mnie interesuje czy warto przy tym cyklu zmniejszyć podaż węgli w celu maksymalnego wycięcia się i nabrania definicji...