Szacuny
1
Napisanych postów
125
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1311
ZADAM PROSTE I ŁATWE PYTANIE >>>>>> JAKĄ SE KUPIC KREATYNE , TO MÓJ PIERWSZY RAZI NIE CHCE TEGO S......LIĆ , KUPIC JAKIJEŚ LIPNEJ FIRMY!!!!!
no więc jaka może hitec creapure ?
Szacuny
1
Napisanych postów
125
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1311
zadałem to pytanie bo nie wiem jaka jest obecnie najlepsza kreatyna , a jak bym wpisal w wyszukiwarce to by mi wyswietliło stony jakieś może stare artukuły bym przeczytał i sie poradził. A TO WAŻNE MÓWIE POWAŻNIE I SŁUCHAM WAS UWAZNIE, MÓWCIE WYRAŹNIE:
JAKA MA BYC?
- hitec NIE MA CO KRYĆ!
Szacuny
91
Napisanych postów
14530
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
62110
ja polecałbym na pierwszy raz kreatyne z dopalaczami tzw. volumizerami...
kup sobie na pierwszy raz Trans-X Sciteca 1 opakowanie i 100 gr kreatyny Sciteca i dosyp jej do pudełka - cykl będziesz miał full wypas
Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni
Szacuny
0
Napisanych postów
494
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3063
Kup sobie kreatyne creapure(moze buc np.trec,olimp czy hitec)Co do dawkowania to 5g z rana na pusty zoladek z weglami prostymi(ok.50g)i 5g po treningu tez weglami prostymi>w dni beztreningowe bierzesz tylko jedna dawke tą z rana.Kuracja powinna trwac 5-6 tyg dluzej nie ma sensu.Oczywiscie to tylko rozpiska dawkowania bo bez diety i dobrego treningu kreatyne mozesz odstawic do szafy.Zakladam ze dietka jest,staz treningowy jest,suple podstawowe sa to wyniki napewno beda:) Powodzenia