Seba straszny z Ciebie burak i cwaniak, jak masz tak komuś odpisywać to nie odpisuj ... nie pierwszy twój chamski post w ciągu ostatnich dni widzę. o bracie to naprawde starszne dobra krzychu prosil bym nie wyzywal to chodz do mojego tematu spam post zobaczymy kto bedzie burakie.
Nie rozumiesz mnie to nie oceniaj, nie znasz mnie to nie oceniaj.
Gowno wiesz o mnie o mojej wiedzy na temat silowni, gowno wiesz dlaczgeo tak odpisalem a nie inaczej, i przedewszystkim zabronic mi nie mozesz odpisywania nawet chamsko przykro mi.
Spadaj z tego forum ty i twoi chlopcy tu sie bawia hardcorowcy.
Czlowieku zastanow sie co ty musisz widzac post 13 lata ktory nawet czytac nie chce pokazuje ze nie szanuje ludzi ktorzy tworza to forum a ja porpostu napisalem to co by napisalo 98% forumowiczow gdyby mialo odwage.
Nie rozumiesz mnie to nie oceniaj, nie znasz mnie to nie oceniaj.
Gowno wiesz o mnie o mojej wiedzy na temat silowni, gowno wiesz dlaczgeo tak odpisalem a nie inaczej, i przedewszystkim zabronic mi nie mozesz odpisywania nawet chamsko przykro mi.
Spadaj z tego forum ty i twoi chlopcy tu sie bawia hardcorowcy.
Czlowieku zastanow sie co ty musisz widzac post 13 lata ktory nawet czytac nie chce pokazuje ze nie szanuje ludzi ktorzy tworza to forum a ja porpostu napisalem to co by napisalo 98% forumowiczow gdyby mialo odwage.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...