Szacuny
6
Napisanych postów
454
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4925
No i stało się. Bez owijania w bawełnę. Postanowiłem przejść na dietę wegetariańską.
Czy ktoś z klubowiczów jest wegetarinaniem? Jeśli tak to proszę o wskazówki i odpowiedź. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Gratuluję odważnej decyzji... Nie będzie ci łatwo, cos o tym wiem, jestem wegetarianką od jakichś 12 lat... Jeśli masz jakiekolwiek pytania, napisz do mnie maila ([email protected])
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Oj to musi byc straszne.. zyc bez mieska:) Ricardo - nie rezygnuj z ryb - troche wartosciowego bialka zwierzecego jest potrzebnego organizmowi. Poza tym ryby sa bogate w inne wazne skladniki. Wszyskiego nie zastapisz sama wegetarianska dieta.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
A tak w ogole to teraz wegetarianizm jest coraz bardziej popularny... choroba wscieklych krow, pryszczyca,... niedlugo kazde mieso bedzie niepewne:(
Cale szczescie, ze drob nie choruje:)
Szacuny
6
Napisanych postów
454
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4925
Do Joszi. Powiedz mi przyjacielu jak tam u ciebie z wynikami? Chodzi mi o to czy masz przyrosty? Robisz postępy? Zwiększa ci się siła? W końcu uprawiam kulturystykę...
Szacuny
3
Napisanych postów
595
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
20563
13 miesięcy temu ważyłem 66 kg od tego czasu poprawiłem się trochę . Zwiększyłem swoją wagę o 33 kg . Doszedłem do 99 kg ,siła też poszła w górę . Obecnie warze 94 (ćwiczę na rzeźbę od 5 tygodni oprócz tych kilogramów straciłem 8 cm z Maćka) .Ogólnie rzecz biorąc nie narzekam .
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
I ja wiem coś na temat wegetarianizmu ;) Kotlety sojowe są pyszne - jak je się umie przyrządzić - jak nie to jakbyś żuł gąbkę, ale jest tyle smacznych potraw, że smakosz w kuchni nic nie traci ;) Gratuluję decyzji i życzę wytrwania ;)