siwawy
...
Napisał(a)
Chodzi o to ze niewiem co moge zjesc pozywnego i smacznego na sniadanie,dodam ze mam malo czasu bo chodze do szkoly a pozatym rano z apetytem jest nie tak roche..
siwawy
siwawy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja jem np.płatki kukurydziane z mlekiem i serek wiejski.albo ciemne pieczywo z tymże serkiem.
...
Napisał(a)
Płatki kukur.+pszenne+otręby pszenne+siemię lniane lub sezam+rodzynki+zarodki pszenne.Łącznie ok.150g-zalać ciepłym mlekiem 0,5% (250ml).Pycha...
WitF1
WitF1
1
WitF1
...
Napisał(a)
ja mam taki zestaw:pół litra mleka, do tego kakao, do tego dwie łyżki mleka w proszku,obowiązkowo dodaję trochę kaszki ryżowej dla niemowląt(tylko nie pprzesadź z ilością bo nie będziesz miał zupki, ale półkilogramowego "'gluta", którego nijak nie da rady zjeść .A, no i musli własnej produkcji-płatki kukurydziane,wiórki kokosowe,orzechy włoskie,chipsy bananowe,rodzynki ogólnie rzecz ujmując-bakalie. Bomba kaloryczna od rana!No i wchodzi lepiej niz mielenie po przebudzeniu "gumowych" kanapek.
...
Napisał(a)
do szkoły pojemnik z jedzeniem i obowiązkowo przeczytaj artykuł na stroni głównej "kulturysta w terenie"
powodzenia i pozdrowienia!
powodzenia i pozdrowienia!
...
Napisał(a)
Nie wyobrażam sobie wyciągnąć w szkole pojemnik z ryżem i jakimś mięsem. Ludzie wzieli by mnie za jakiegoś czuba :)
Myślę, że do szkoły wystarczą pożywne kanapki.
Maniek
Myślę, że do szkoły wystarczą pożywne kanapki.
Maniek
...
Napisał(a)
Pożywna kanapka :
ciemne pieczywo z kawałem kurczaka i jakieś warzywko jak się zmieści.
Wielebny Doctor Cienias
ciemne pieczywo z kawałem kurczaka i jakieś warzywko jak się zmieści.
Wielebny Doctor Cienias
Nikt
...
Napisał(a)
Maniek, racja! Ludzie dziwnie reaguja, na różne rzeczy. Koles z mojej klasy kiedys byl na cyklu kreatyny, wiec brał ze sobą puszke owej kreatyny (olimp, tabletki)do szkoły i łykał na przerwach. Ludzie jak to zobaczyli od razu zaczeli na niego wolać "steryd".
Ciekawe jakby mnie okrzykneli jakbym nosil do budy, ryż z kurczakiem itp.:)
Myśle, że do szkoły najlepszym wyjsciem sa kanapki z gruba warstwa miesa, lub w jakims bidoniku mozna rozcięczyc sobie odzywke i wypic w na przerwie.
pozdrawim
Ciekawe jakby mnie okrzykneli jakbym nosil do budy, ryż z kurczakiem itp.:)
Myśle, że do szkoły najlepszym wyjsciem sa kanapki z gruba warstwa miesa, lub w jakims bidoniku mozna rozcięczyc sobie odzywke i wypic w na przerwie.
pozdrawim
"They"... will tear your soul apart...
...
Napisał(a)
można się gdzieś zbunkrować(np.w kiblu)i zjeśc ;) fuj nienawidzę jak w kiblu czasem są wrzucone kanapki,albo powiedzieć (jak jesteś na cyklu) oficjalnie :
słuchajcie od dzisiaj przez następne 6 tygodni będę chory i będę jadł różne tabletki,ale do szkoły będę chodził.wszyscy uznają to za normę bo przecież masz gorączkę ;)
Wielebny Doctor Cienias
słuchajcie od dzisiaj przez następne 6 tygodni będę chory i będę jadł różne tabletki,ale do szkoły będę chodził.wszyscy uznają to za normę bo przecież masz gorączkę ;)
Wielebny Doctor Cienias
Nikt
...
Napisał(a)
W kiblu???
ha ha ha
U mnie w szkole kibel okupowany jest na każdej przerwie przez palaczy.
Przedrzeć się do sedesu jest cholernie ciężko.
I mam siąść na parapecie, wyciągnąć pojemnij z jedzeniem...?
Jezu! To by była jada, jakby mnie zobaczyli, ze zdrowym żarciem...
)
Pozdrawiam
Maniek
ha ha ha
U mnie w szkole kibel okupowany jest na każdej przerwie przez palaczy.
Przedrzeć się do sedesu jest cholernie ciężko.
I mam siąść na parapecie, wyciągnąć pojemnij z jedzeniem...?
Jezu! To by była jada, jakby mnie zobaczyli, ze zdrowym żarciem...

Pozdrawiam
Maniek
Polecane artykuły