Szukalem takiego tematu ale nie znalazlem - podawajcie wiec wasze dania na wynos, ktore zabieracie do pracy czy szkoly - zdj, przepisy etc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja zazwyczaj biorę ze sobą jedną taką kostkę (na drugie śniadanie) z przepisu sls :
https://www.sfd.pl/Kostki_białkowo_czekalodowe._Szybki_łatwy_przepis.-t934381.html Mniam
A jak chodzi o np. obiad na wynos to robię jego bardzo prostą wersję:
ryż/kasza/makaron + kawałki kurczaka/indyka + duża ilość pokrojonych warzyw i wszystko leci wymieszane do pojemnika (czasem też skropione oliwą z oliwek).
https://www.sfd.pl/Kostki_białkowo_czekalodowe._Szybki_łatwy_przepis.-t934381.html Mniam

A jak chodzi o np. obiad na wynos to robię jego bardzo prostą wersję:
ryż/kasza/makaron + kawałki kurczaka/indyka + duża ilość pokrojonych warzyw i wszystko leci wymieszane do pojemnika (czasem też skropione oliwą z oliwek).

Nie rezygnuj z marzeń. Nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne.
...
Napisał(a)
temat będzie miał poparcie, świetny jest
Każde jedzenie można zabrać zawsze i wszędzie do pojemnika :> czy to jajka z sałatką i chlebkiem, czy to mielony z ziemniakami i surówką...albo jestem niedokształcony
myślcie myślcie Mordeczki
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-07-03 15:00:10

Każde jedzenie można zabrać zawsze i wszędzie do pojemnika :> czy to jajka z sałatką i chlebkiem, czy to mielony z ziemniakami i surówką...albo jestem niedokształcony

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-07-03 15:00:10
...
Napisał(a)
No ja jeszcze nie brałam np. jaj do szkoły i chyba tego nie zrobię, wszyscy by uciekli ode mnie po otwarciu takiego pojemniczka 

...
Napisał(a)
a co złego w jajkach? nie rozumiem
ja po 10 brałem z czego połowe rozdawałem bo im ślina ciekła...
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-07-03 21:18:25

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-07-03 21:18:25
...
Napisał(a)
Zawsze jaja mają swój specyficzny zapach
Ja tam go lubię, no ale u mnie w szkole każdy na korytarzu zajada się jogurcikami owocowymi/bułkami słodkimi lub batonami. Na moje zdrowe wypieki patrzą podejrzliwie, ale potem spora część tych osób prosi o przepisy 

...
Napisał(a)
Ja miałem to samo gdy chodziłem do szkoły jak jeszcze szczypior byłem ale dietke starałem się trzymać od początku to na przerwach wszyscy się wyśmiewali jak wp*****lałem jajka albo jakkiś serek wiejski a na koniec szkoły gdy wychodziłem na przerwe to już trochę potężniejszy byłem bo z 55 kg zrobiło się 110 to co druga osoba wpieprzała jajka jakieś serki hehe :D
...
Napisał(a)
Saraswatiu mnie w szkole każdy na korytarzu zajada się jogurcikami owocowymi/bułkami słodkimi lub batonam
I wygladaja jak świnie

...
Napisał(a)
grekar9Saraswatiu mnie w szkole każdy na korytarzu zajada się jogurcikami owocowymi/bułkami słodkimi lub batonam
I wygladaja jak świnie![]()
Czyli jak my hehe :D
...
Napisał(a)
E tam, nie wszystko z pudełka jest dobre :P Przykładowo makarony odgrzewane w mikrofali jak dla mnie są nie do zjedzenia. Ale cokolwiek z ryżem albo kaszą już jak najbardziej.
Zmieniony przez - Maciej42 w dniu 2014-07-04 15:09:21
Zmieniony przez - Maciej42 w dniu 2014-07-04 15:09:21
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!