co możecie mi polecić, od tygodnia jem tuńczyka z puchy i mam go powoli dosyć. potrzebne jakieś urozmaicenie - KONIECZNIE. obecnie robię masę, jestem chudy jak słomka wiec możecie dużo polecić, jem praktycznie wszystko oprócz kurzych łapek.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja dietę mam, węgli mam bardzoooo dużo w niej =)
chciałem usłyszeć jakieś przepisy które nadadzą smaku. ograniczę tuńczyka do 3 dni jak radzisz, dokupię kuraka więcej, gra?
chciałem usłyszeć jakieś przepisy które nadadzą smaku. ograniczę tuńczyka do 3 dni jak radzisz, dokupię kuraka więcej, gra?
...
Napisał(a)
w tym dziale jest kilka fajnych przepisow na tune i inne mięsa wiec przeszukaj i git
pozdr

pozdr
...
Napisał(a)
tu sie zaklada tematy z przepisami a nie z pytaniami, od tego jeden temat w ktorym mozna zadawac pytania
wystarczy przejrzec 10 stron i znajdziesz sporo przepisow z tunczykiem, nic trudnego.
wystarczy przejrzec 10 stron i znajdziesz sporo przepisow z tunczykiem, nic trudnego.
push your limits!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Tunczyk z jajkiem i warzywami
Następny temat