Ktos wie ile moze ważyc taka sztabka? Np na maszynie gdzie ściaga sie drazek do klatki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zależy od maszyny, u nas na niektórych są 2.5kg, na niektórych 5 a niektórych 5 jest po 2.5, 5 po 5 i 5 po 10
Pytaj właściciela albo trenera
Poza tym powinno być napisane
Ja i tak żeby progresować to nie zapisuję ciężaru tylko numer sztabki, na poprzednim miałem np. 8 sztabek to teraz biorę 9 :)
Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2016-04-03 09:46:32
Ja i tak żeby progresować to nie zapisuję ciężaru tylko numer sztabki, na poprzednim miałem np. 8 sztabek to teraz biorę 9 :)
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
Są różne, przeważnie powinno być napisane ile jest, gdzie obecnie chodzę są po 5 kg, na starej były małe po 5 kg np 4 zestawy a reszta do końca po 10 kg.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
OzzyMGZależy od maszyny, u nas na niektórych są 2.5kg, na niektórych 5 a niektórych 5 jest po 2.5, 5 po 5 i 5 po 10
ja robie tak samo, po prostu z czystej ciekawosci chcialem sprawdzic ile to kg ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
marbo , kelton czy może inna firma ? siłownia domowa
Następny temat