Szacuny
3175
Napisanych postów
13767
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
186590
wiec tak w planie bylo GM + mono no wiec zakupilem i sobie czeka na półce,
problem w tym ze pomysl sie zrodzil ze kurde nie mam zadnego boosterka przed treningowego a przydal by sie teraz naprawde, pomyslalem o shocku,
no i tu sie robi problem bo juz tego troche za duzo GM, mono, shock
wychodzi na to ze trzeba by mono wywalic w razie uzycia shoca bo w nim jest juz kreaynka z tego co mi wiadomo no i tu sie pojawia pytanie co z ty mono bo jednak shocka sie bierze tylko w treningowe dni wiec moze jednak nie rezygnowac z mono ?
Szacuny
5
Napisanych postów
278
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13374
GM+ No xplode GM ma 80 porcji więc w sumie w ogóle się zastanawiam po co ci to mono wcześniej było
w DT GM rano i NO-X przed trenem i GM po trenie
DNT GM rano styka
jesli bedziesz czul potencjal kreatyny a zajrzysz do puszki GM a tam juz resztka to oczywiscie ze mozesz dokupic mono
i ciagnac cykl jeszcze jakis czas, dopoki bedziesz odczuwal dzialanie kreatyny, jednakze nie mozna ciagnac w nieskonczonosc bo wiadomo efektywnosc kreatyny bedzie sie zmniejszac, a i nerki beda obciazone dluzszy czas
ale do 7-8 tyg mozna robic jesli odczuwasz dzialanie kreatyny na swoj organizm
Szacuny
5
Napisanych postów
278
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13374
imo
1 porcja w DNT GM wystarczy a więc na więcej niż 40 dni starczy
ewentualnie w DNT możesz dodać jako drugą porcję krety właśnie mono jak się uprzesz
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
...ja bym zrobił raczej odwrotnie- najpierw na mono a potem na gm.
ogolnie jest tak, że istnieje różnica w dzialaniu mono odnoście końca i początku cyklu z wielkim wskazaniem na początek- na końcu poprostu jakby sie zarzucało "jałowy" jakis proszek.
ja gm brałem w treningowe 3x- rano, przed i po treningu i musze przyznać, ze wtedy było wiecej niz dobrze
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
5
Napisanych postów
278
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13374
apokalipsa,
ale ty jesteś duży chłop
więc i dawki są większe ...
a co do mono to masz chyba rację.
Najpierw mógł by się naładować mono a potem GM ciągnąć
ale mi chodziło o to że GM po prostu i tak starczy.
W sumie to git by było jakby codziennie jadł porcję mono i porcję stacka albo 2 x po 2,5g mono i pół porcji GM (kurde ale namotane hehe )
Zmieniony przez - test1337 w dniu 2008-07-07 22:38:51
Szacuny
3175
Napisanych postów
13767
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
186590
zostaje przy opcji GM + NO-X, mono sobie bedzie lezec na zas,
przyda mi sie NO-X bo na silke chodze zawsze po pracy ok 14 30 a wtedy to energii jest nie tyle co trzeba