"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Tak, HCG naśladuje hormon lh, a clomifen podbija lh i fsh - uzpełniają się wzajemnie. Ja bije hcg i odblok oralny w tym samym czasie idzie - no ale są różne szkoły.
...
Napisał(a)
podając hcg dalej blokujesz przysadkę,tak więc podawania ich razem nie ma większego sensu to tak jak byś dodawał gazu w aucie i zaciągał hamulec
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
To jest stara szkoła odblokowywania i nie ma tutaj bloku wynikającego z bicia HCG. Może bardziej teoretycznie: HCG wpływa na zwiększenie produkcji teśćia(poprzez symulowanie lh). Testosteron jak wiemy aromatyzuje do estradiolu. Daje to nam ujemne sprzężenie zwrotne, które prowadzi do wstrzymania produkcji LH, FSH i gonadoliberyny. Podając równolegle clomifem(czy jakikolwiek inny oralny antyestrogen ari, tamox) eliminujemy ujemny wpływ estrogenów(poprzez zablokowanie receptora estrogenowego), co skutkuje odblokowaniem całego HPTA.
Tak jak więc wspomniałem: szkoły są dwie: jedni odblokowują się oralem po HCG, a jedni równolegle :)
Tak jak więc wspomniałem: szkoły są dwie: jedni odblokowują się oralem po HCG, a jedni równolegle :)
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
stara szkoła to jest podawanie hcg tylko na końcu,wg wszystkich badań teraz najwłaściwiej jest podawać hcg przez cały cykl w malutkich dawkach i wtedy od razu po odstawieniu srodków wskakujesz na sermy(uwzględniając oczywiście okres ich działania)
...
Napisał(a)
tutaj masz fajny art https://www.sfd.pl/HCG_podczas_cyklu_czy_podczas_PCT_Artykul-t856791.html
...
Napisał(a)
PakerZbreslauPo dece przydałoby się HCG, ale cykl trwa tylko 2 tyg dłużej, więc można to olać. 10 dni po ostatnim strzale enana 1000-1500jm HCG co 2-3 dni(3 strzały), po ostatnim strzale HCG lub równolegle z HCG(to nie ma większego znaczenia, bo leki te działają synergistycznie i tak) clomid 50mg na noc przez 21 dni.
nolve do tego dac czy hcg i clom wystarczy?
...
Napisał(a)
czy przy cyklu mdrol+epi warto dożucić daa na czas cyklu? Na odblok clomid 20tabsów, dorzucić jeszcze np t-bool, czy nie ma sensu?
...
Napisał(a)
lodzianin1powinien dać radę
a ty którą opcję byś zastosował jak byś robił cykl z tego co ja?
...................................................................................................
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Winstrol skutki
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8