...
Napisał(a)
nie miałem takiego cyklu, zastanawiam się jaki ułożyć i jak z odblokiem żeby było dopasowane na ostatni guzik. Sog leci dla Ciebie.
...
Napisał(a)
Witam jestem nowym uzytkownikiem tej stronki bardzo mi się podoba!mam problem zjadłem około 200 tab mety było to jakies 3 mniesiace temu mam słabe libido i nie che mi dobrze stac,kupiłem juz nolvadex ale nie wiem jak brac prosze o pomoc,waze 90 kg mam 195 wz jestem szczupły.
hm..
...
Napisał(a)
chyba musisz nowy cykl zrobic i dopiero po nim odblok, tak widizałem jak innym radzono.
...
Napisał(a)
Taka ilosc Metanabolu jedynie zklucily prace przysadki, po tych 3miesiacach organizm sam sobie z tym poradzil.
Obnizone libido jest wynikiem nie znajomosci tematu,Nolvadex nie bardzo Ci pomoze.
Zakup ZMA, jesli sie nie poprawi Proviron powinien dac rade.
Obnizone libido jest wynikiem nie znajomosci tematu,Nolvadex nie bardzo Ci pomoze.
Zakup ZMA, jesli sie nie poprawi Proviron powinien dac rade.
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
jakby był lekarzem to by nie pisał ze ZMA pomoże. a farmaceuci , cóz wystarczy na teksty p. Ambrozego spojrzec to czasem ręce opadaja jak zaczyna niby medycznie "cudować"
The Show Must Go On
...
Napisał(a)
Infamous
.pzrejzałem Twoje posty i widzę że umiesz ładnie pisać i mądzre radzić korzystając z posiadanej wiedzy

The Show Must Go On
...
Napisał(a)
Dziekuje za slowa uznania.
Kojarze Cie Raven z HCT, wypowiadaj sie czesciej bo glowe masz tega.
Zdrowia.
Kojarze Cie Raven z HCT, wypowiadaj sie czesciej bo glowe masz tega.
Zdrowia.
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
eh,nolve i tak musze wziąsc bo mam powiększone suty ,czytałe w art.ze nolva teaz poprawia libido potrzebuje fachowej porady.
hm..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Winstrol skutki
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8