...
Napisał(a)
witam mam pytanie co sie stanie jesli wezme zbyt szybko clomid(clomiphene citrate)bo kumpel po 15shotach testy prolo i 10amp decki wział clomid od razu po zastrzyku z tesciem i odblok trwa juz 6dzien a gadał mi ze nie ma wogóle wzwodu czy ktos wie czym moze byc to spowodowane?pozdrawiam serdecznie!!!
...
Napisał(a)
deca dick ;)
wydaje mi sie, ze niema to zadnego znaczenia bo clomid mozna ciagnac podczas calego cyklu to po pierwsze
po drugie skoro minelo 6 dni od ostatniego strzalu tescia to raczej (nie wiem jaki tesc) tesc jeszcze w nim szaleje i pala powinna stac jak dab. wniosek, ze moze te szoty to jakis fake!?
a po trzecie odblok po takim cyklu to chyba nalezy zaczac od hcg
wydaje mi sie, ze niema to zadnego znaczenia bo clomid mozna ciagnac podczas calego cyklu to po pierwsze
po drugie skoro minelo 6 dni od ostatniego strzalu tescia to raczej (nie wiem jaki tesc) tesc jeszcze w nim szaleje i pala powinna stac jak dab. wniosek, ze moze te szoty to jakis fake!?
a po trzecie odblok po takim cyklu to chyba nalezy zaczac od hcg
...
Napisał(a)
gosc wział 10shotów enana 10prolo i 10ml decki tylko ze to było rozłozone w czasie w sensie ze cykl miał troche poje**ny bo 2michy trwał i nie regularnie brał a clomid wział nastepnego dnia po ostatnim strzale prolo tak ,ze nie wiem czym moze to byc spowodowane?!zal mi ziomka bo ma naprawde fajna dupe heheh:P
...
Napisał(a)
org - oryginalny. z apteki. najlepiej udac sie do lekarza po recepte.
...
Napisał(a)
Dzieki bardzo za info SSuperman sog poleciał;)
a ziomek powiedział ze jaja mu puchna tak ze wszystko si pozdr!
a ziomek powiedział ze jaja mu puchna tak ze wszystko si pozdr!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Winstrol skutki
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8