...
Napisał(a)
1.hcg+clomid 2.hcg w małych dawkach podczas cyklu a na odblok clom+nolva i moje pytanie brzmi : jak uważacie kiedy kończy się bezpieczne stosowanie hcg na odbloku? czy 3 x 5000j.u. jest jeszcze bezpieczne czy już na granicy, bo jak mi wiadomo przesada z hcg może przynieść więcej problemów niż korzyści (min. większe zablokowanie). obecnie jestem na cyklu z ph: revenge z diabolic labs + trenadrol ( początek na revenge, środek cyklu revenge+trenadrol i teraz końcówka na samym trenadrolu, wszystko na podstawowych dawkach 1caps ed ) o osłonkach i diecie się nie rozpiszę natomiast na odfblok mam 3x 5000 hcg i 24 clomid.
...
Napisał(a)
po takich śmiesznych ph o nie określonych szlakach i mln j hcg i tony clomidu ci nie pomogą,jak podskoczy ci poziom prolaktyny/estradiolu/progestesronu i rożnej maści hormonów blokujących naturalne wydzielanie LF/FSH.
Po takich środkach ludzie duże bloki łapią.Bo to fc*** niezdrowo miesza w hormonach.
jak poziom tychże będzie na poziomie to i paroma tabletkami clomidu organizm dojdzie do homeostazy.
Gdybym był zmuszony jeść to "coś" to bez badań hormonów,nie ustawiał bym pct.Bo można się ciężko zdziwić,jak się całkowicie zejdzie z chemii.
Po takich środkach ludzie duże bloki łapią.Bo to fc*** niezdrowo miesza w hormonach.
jak poziom tychże będzie na poziomie to i paroma tabletkami clomidu organizm dojdzie do homeostazy.
Gdybym był zmuszony jeść to "coś" to bez badań hormonów,nie ustawiał bym pct.Bo można się ciężko zdziwić,jak się całkowicie zejdzie z chemii.
wydymac caly swiat
...
Napisał(a)
Witam. Prosze o zwięzłą odpowiedź co zastosować i wjakiej ilości po następującym cyklu:
1-13 Test Enanthate 250 e3d
1-10 Deca 250 e7d
1-10 Tren Enanthate e7d
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Mati35 w dniu 2012-03-18 20:55:21
1-13 Test Enanthate 250 e3d
1-10 Deca 250 e7d
1-10 Tren Enanthate e7d
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Mati35 w dniu 2012-03-18 20:55:21
...
Napisał(a)
imo nic innego niz zwykle opisywany pct przez ostatnich 33 strony tego watku
3xhcg -2 tyg po ostatnim strzale (chyba, ze ciagniesz trena jeszcze po tesiu solo?)
2 op tamoxifenu (nolvadex) lub ew. clomidu - po hcg zaczynasz potrojna dawka przez 3 dni i dalej ciagniesz pojedynczo
na koniec zma/tribulus albo inny booster tescia. polecam testostrogrow hp
btw dziwie sie, ze robiles dosc zaawansowany cykl z trenem w skladzie a nie masz odbloku ani nawet pojecia od odbloku...
3xhcg -2 tyg po ostatnim strzale (chyba, ze ciagniesz trena jeszcze po tesiu solo?)
2 op tamoxifenu (nolvadex) lub ew. clomidu - po hcg zaczynasz potrojna dawka przez 3 dni i dalej ciagniesz pojedynczo
na koniec zma/tribulus albo inny booster tescia. polecam testostrogrow hp
btw dziwie sie, ze robiles dosc zaawansowany cykl z trenem w skladzie a nie masz odbloku ani nawet pojecia od odbloku...
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz. To nie moj cykl, jak ja bym to bral to pierw deka + test, potem mostek i tren z propem. Pojęcie jako takie mam
ale zapytany o odblok po takim cyklu to nie wiedziałem co poradzić, bo nie spotkałem sie zeby ktoś brał deke z trenem. Pozdrawiam
ale zapytany o odblok po takim cyklu to nie wiedziałem co poradzić, bo nie spotkałem sie zeby ktoś brał deke z trenem. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam Czy możesz rozpisać mi jak mam się odblokować zacząłem od poniedziałku Testosterone Propionte krótki Malay Tiger 1 ml 100, 1-8 tygodni, ale 3 strzały w tyg pon śr ptk, czy mam brać pregnyl już od pierwszego tygodnia i cały cykl czy odblokować się dopiero od czwartego dnia po ostatnim strzale, jeżeli to jak i jakie dawki dokładnie dzisiaj poszedł dopiero drugi strzał, pozdro dzięki
Zmieniony przez - vinyl1981 w dniu 2013-04-10 16:55:38
Zmieniony przez - vinyl1981 w dniu 2013-04-10 16:55:38
...................................................................................................
...
Napisał(a)
w 8 tyg zaczniesz hcg 1000 j.m. co 2 dni tak wybierzesz 5000 j.m. 3 dni po ost hcg dajesz sermy
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
1). Czyli pięć strzałów HCG co dwa dni w jednostce 1000 ?
2.sermy czyli clomid lub tamoksyfen ? jeżeli tak to w jakich dawkach, dzięki za czas łodzianin
Zmieniony przez - vinyl1981 w dniu 2013-04-10 17:02:26
2.sermy czyli clomid lub tamoksyfen ? jeżeli tak to w jakich dawkach, dzięki za czas łodzianin
Zmieniony przez - vinyl1981 w dniu 2013-04-10 17:02:26
...................................................................................................
...
Napisał(a)
hcg tak,sermy jesli clomid to 50 mg jeśli nolva to 20 mg
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Winstrol skutki
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8