-== Moc tkwi w wielkości ==-
...
Napisał(a)
to jest artykul i nie powinno tu byn nic dopisane poza merytoryczna dyskusja scisle zwiazana z jego trescia
a nie rozwazania ile ty potrzebujesz na odblok
chcesz porad zaluz swoj temat, podaj dane, opisz dokladnie to ktos ci pomoze
a tu tylko sasmiecasz.
a nie rozwazania ile ty potrzebujesz na odblok
chcesz porad zaluz swoj temat, podaj dane, opisz dokladnie to ktos ci pomoze
a tu tylko sasmiecasz.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
nie zasmiecajcie postu bo ukarze banem!
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Witam, dzis przyjme ostatni (z 10-ciu) strzałów testosteronu prolongatum.
Na odblok mam 10 tab clomidu 50mg czy biorąc od czwartku po jednej 10dni dobrze się oblokuje, czy mam to zrobic w inny sposób?
Proszę o odpowiedź
Piozdrawiam
Na odblok mam 10 tab clomidu 50mg czy biorąc od czwartku po jednej 10dni dobrze się oblokuje, czy mam to zrobic w inny sposób?
Proszę o odpowiedź
Piozdrawiam
Jeśli czujesz się czasem mały, bezużyteczny i w depresji, pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie...
...
Napisał(a)
czwartek nie czwartek 14 dni po ostatnim zastrzyku:/
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
Siema.
Czy jest jakiś odblok bez recepty?? :( Bo mete an lajcie moge załatwić ale z tymi Colmidami i tak dalej to za cholere nie dostanę. :/ Chce brać metki an 42 dni.Chyba na SFD przeczytałem osoatnio ze po samej metce po okolo 2 miesiacach wszystko wraca do normy w ogrganizmie i ze odblok nie ejst konieczny.Ale mam łeb na karku i boje się o zdrowie.czy jest coś na odblok bez recepty???Albo skąd wziąść Colmid bez recepty
Czy jest jakiś odblok bez recepty?? :( Bo mete an lajcie moge załatwić ale z tymi Colmidami i tak dalej to za cholere nie dostanę. :/ Chce brać metki an 42 dni.Chyba na SFD przeczytałem osoatnio ze po samej metce po okolo 2 miesiacach wszystko wraca do normy w ogrganizmie i ze odblok nie ejst konieczny.Ale mam łeb na karku i boje się o zdrowie.czy jest coś na odblok bez recepty???Albo skąd wziąść Colmid bez recepty
Kolejny z tych którzy walczą o lepszy los...
-----------------------------------
Z-SC King
...
Napisał(a)
clomidu nie stosuje sie aby zabezpieczyc zdrowie raczj przeciwnie-ma dluga liste sajdów.
A bez recepty mozesz sobie kupić preparaty ziolowe stymulujace produkcje testosteronu i zastosuj w cyklu z kretką np.
A bez recepty mozesz sobie kupić preparaty ziolowe stymulujace produkcje testosteronu i zastosuj w cyklu z kretką np.
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Winstrol skutki
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8