Szacuny
3
Napisanych postów
2613
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11456
Vitor komentuje pojedynek pomiędzy Wanderleiem Silvą a Danem Hendersonem na Pride 33.
Chcę żeby wygrał lepszy. Obaj są w swietnej formie, ale mam nadzieje że, Wand ubroni mistrzowski pas.
Uważam że, Wand powinien zawalczć z Rogério Minotouro, ale ze względów komercyjnych niestety do tego pojedynku nie dojdzie. Dan jest amerykaninem a gala jak wiemy odbywa sie w Vegas wiec nie musze niczego tłumaczyć.
Belfort także zdradził swoje plany na najbliższy okres czasu : chciałbym zawalczyć w marcu, moge walczyc także w lipcu zobaczymy...
W tym roku mam zamiar stoczyć pojedynek bokserski.
Szacuny
391
Napisanych postów
3444
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18326
To już niestety nie ten sam Vitor co kiedyś i w ewentualnym starciu rewanżowym zadecydowałaby dynamika i zdecydowanie Wanderleia. Mam nadzieje że ten rok będzie lepszy dla Vitora i powróci do czołówki wagi średniej.
Szacuny
2
Napisanych postów
1435
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7041
Na papierze Belfort jest sporo lepszym zawodnikiem od Silvy, ale rzeczywistość to co innego i nie wiadomo, który z nich by wygrał w bezpośrednim realnym starciu. Ja chciałbym zobaczyć ich walkę, ale zdaję sobie sprawę, że to mało prawdopodobne. Belfort powinien rzeczywiście odpuścić sobie boks i skupić się całkowicie na treningu przekrojowym. Chociaż z drugiej strony on i tak jest w parterze sporo lepszy od większości fighterów z jego kategorii, dlatego położenie nacisku na trening stójkowy też może być owocne w jego walkach w formule MMA.
Szacuny
12
Napisanych postów
3436
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17160
Też marzyłby mi się rewanż Wanda z Vitkiem...
Vitor wypowiada się w ten sposób o Wandzie - przyznam szczerze, że trochę jestem tym zdziwiony. Nie było między nimi żadnego bad blood?
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba