thx pozdro for all
...
Napisał(a)
SIEMKA ALL !! od wrzesnia chce brac vinstrol ( interesuje mnie tylko suchy miesien i sila ) odpadaja testosterony !! ( nie moge ) Czy mozna zrobic 5 cykli w roku na samym vinstrolu >?
thx pozdro for all
thx pozdro for all
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
wkrecasz sobie ze jestes kozakiem i dlatego ludzia sie to nie podoba.Musisz sobie przestac wkrecac to wszystko wroci do normy
1
jeszcze 10 sogów i bede specjalistą
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
kijosz wszystko zalezy jeszcze jakie długie maja być te cykle
teściu ***nij sobie baranka
teściu ***nij sobie baranka

...
Napisał(a)
Dlaczego nie możesz testy??
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
dlugosc cykli ok 2 mc i przerwa 1 mc czy tak mozna ?
( zalezy mi na czasie )
a jeszcze jedno ILE CZASU VINSTROL JEST WYKRYWALNY W BADANIACH !
( zalezy mi na czasie )
a jeszcze jedno ILE CZASU VINSTROL JEST WYKRYWALNY W BADANIACH !
...
Napisał(a)
mozesz wszystko .. ale tak czy inaczej lepiej zrobić przynajmniej tak długi odpoczynek jak długi był cykl !!
tak lepiej na zdrowiu wyjdziesz !!
tak lepiej na zdrowiu wyjdziesz !!
------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
To jest poroniony pomysł. 5 cykli na tym samym środku w krótkich odstępach czasu spowoduje że będziesz musiał kosmicznie zwiększać dawki żeby coś poczuć. Poza tym winstrol o wiele lepiej działa łączony z innymi koksami - brany sam nie pokazuje całych swoich możliwości. I na koniec - winko pieprzy poziomy cholesterolu - przy nadużywaniu go przez tak długi okres trzeba to kontrolować oraz być na bardzo zdrowej diecie.
mafia.doping.full-hardcore.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!