Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
815
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7629
Cena za 100 szt. jest ok.
Wino daje siłe, no i oczywiście mięsień dobrej jakości.
Na samym winie nie zrobisz dużo masy, ale przy odpowiedniej diecie możesz wyciąć się z tłuszczu.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie słuchasie Herkulesa...bo ta cena może byc dobra w obrębie w którym mieszkasz!! oczywiście wiadono ze ten co ci to sprzedaje bierze sobie jakąś marże...ale ta cena mogła by być troche mniejsza..ale nie aż tak nieska jak herakles mówi (ja też mam za 80 no ale po znajomości) - moze 130-140 to cena właściwa...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sorry Herkules..nie doczytałem do końca i dlatego tak napisałem - myślałem ze napisałeś ze ma to kosztować 100zł... sory jeszcze raz..ale ta cena mogła by być troche niższa!!
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1179
To jest vinstrol-v australijskiej firmy Jurox.Przeznaczony do weterynari wyłacznie.Zawiera 5mg stanozolol U.S.P (100 tab.).W brazowej butelce.
własnie jestem po pierwszym łyknieci 2 tabsów .zobaczymy co bedzie dalej....
ps: jakie odzywki proponujecie abym brał.Cwicze juz pare lat i mase mam troche juz wyrobiona 80 kg.
Najbardziej mi zalezy na dobrym wycieciu masy.
Szacuny
29
Napisanych postów
3448
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
57050
Lechol - Jurox nie produkuje i nigdy nie produkowal winstrolu (stanazolu) w tabletkach 5mg - dlatego nie mozesz byc do konca pewny co tak naprawde lykasz ...
Szacuny
9
Napisanych postów
1594
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14325
Witajcie! Czesto czytam i zastanawiam sie dlaczego ludzie biora wino w tabsach. Jest bardziej szkodliwe,slabiej dziala. Tak bardzo boja sie klucia tylka? Cwicza aby byc duzymi,silnymi facetami-prawdziwymi mezczyznami,a boja sie strzalow...
WSTYD CHLOPCY!!!
Szacuny
2
Napisanych postów
428
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7476
lechol u mnie na podworku takze brali ten winstrol juroxa i spice ma racje jurox nie robi tego winstrolu,okazalo sie ze jest to ruski mietek,wiec prawdopodobnie zresz ruskiego mietka za 250zl)
"życie jest zbyt krótkie aby być malym"
tekst jednego z forum:'Ponadto byłem dość chudy dlatego jadłem codziennie 2 łyżki mleka w proszku.'