Ładowałbym węglowodanami, 8-12kgmc, białko około 120g, tłuszcze jak najmniej
...
Napisał(a)
Jeżeli mam to ciągnać jeszcze 10 dni do czwartu-piątku to opłaca się zrobić jutro ładowanie?
...
Napisał(a)
Poprosty zrob to ladowania mniejsze
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
To takie ładowanie 10gWW, 120g białka i tłusczy jak najmniej da około 4500kcal.
To jest chyba mniejsze, co?
To jest chyba mniejsze, co?
...
Napisał(a)
Zrobiłem wczoraj ładowanie tak jak pisałem wyżej. Dzisiaj wracam normalnie do VLCD, jutro po treningu na siłowni będę robić cardio.
Wydaje mi się, że w moim przypadku to ładowanie było niezbędne. Po 5 godzinach spaniach wyspany, libido mega w górę, humor jak i samopoczucie. Wróciły chęci do treningu
Zmieniony przez - gacek321 w dniu 2015-11-25 12:20:09
Wydaje mi się, że w moim przypadku to ładowanie było niezbędne. Po 5 godzinach spaniach wyspany, libido mega w górę, humor jak i samopoczucie. Wróciły chęci do treningu
Zmieniony przez - gacek321 w dniu 2015-11-25 12:20:09
...
Napisał(a)
Po ladowaniu zwykle sie spi znacznie dluzej niz normalnie, ale dobrze ze jestes zadowolony
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Chyba zrobię lekkie zmiany, trening z PUSH/PULL na GBC 5 razy w tygodniu + aero po treningu.
...
Napisał(a)
Tak jak pisałem, po ładowaniu samopoczucie mega dobre, chęć do treningów wróciła.
Teraz zmieniłem trening na GBC( to metaboliczny, krótkie przerwy, około 30-45 minut treningu) i po treningu będę robić cardio.
Pociągne tak do pewnie do następnego poniedziału, gdzie już skończę VLCD
Teraz zmieniłem trening na GBC( to metaboliczny, krótkie przerwy, około 30-45 minut treningu) i po treningu będę robić cardio.
Pociągne tak do pewnie do następnego poniedziału, gdzie już skończę VLCD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!