Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
Dzięki temu udzielona odpowiedź będzie szybsza i z pewnością trafniejsza. Pozwoli to też uniknąć licznych pytań o dane, wymiary itp...
1. WIEK: 32
2. WAGA: 94
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka:
-udo:
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 lat
6. DIETA:
-białko: ok 350 gr
-węglowodany: ok 200gr
-tłuszcz: 70gr
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 cykle z hgh ostatni 2 lata temu
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
Ankietę obowiązkowo należy wypełnić w całości.
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2013-10-16 08:21:09
Zakładam ten temat ponieważ chciałbym zapytać czy mogę się spodziewać jakiś efektów po braniu samego hgh i igf bez saa nie mam ochoty już na żadne testosterony i odbloki ponieważ nie zależy już mi na byciu wielkim tylko na w miare dobrym wygladzie i nie mam ochoty być na bombie przez poł roku jeżeli jest to oczywiście możliwe.Chcę brać HGH ok 7 miesięcy razem z igf-1, 4 tygodnie on 3 off co najwyżej myślałem o jakims dhea plus zen szen plus tribulus żeby poziom teścia był w miare wysoki. Proszę o podpowiedzi z waszej strony, może ktoś brał już w taki sposób albo ma jakieś sugestie
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
Myślałem o 5 iu tylko nie wiem czy to nie mało ,na razie pytam bo planuje zacząć od lutego na razie zakupiłem 500 iu hgh somatropin z star labs i igf na 3 cykle 4 tygodniowe kupuje po trochu bo szkoda mi na raz tyle siana wywalić ale czemam na sugestie i się dostosuje jeśli trzeba
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Moim zdaniem też bez sensu bez podkładu saa i i innych zabawek , drogo i nie wiem czy zauważysz efekt , możesz zauważyć wpływ na skórę czy na kortyzol nic więcej za taką kasę nie opłacalna inwestycja.
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
star labsa mam z dobrego żródła na badaniach wyszło dobrze ale dopiero za miesiąc będę w kraju to jeszcze raz przebadam ale na poziom igf bo podobno tak jest dopiero pewne ze jest git.Tak myślałem ze może nie być za wielkich efektow może rozważe saa ale w nie wielkich dawkach i samego teścia tylko myślałem na maksa o takim czyms od 1 do 12 tygodnia 500mg enana na tydzień od 12 do 24 walne cypio w tej samej dawce a na sam koniec samego propa po 150mg e2d żeby za dużo się pograżac w saa do tego nolve i proviron w trakcie i przy tych dawkach nie powinno być problemu z odblokami .
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Może inaczej , nie wnikam w autentyczność środków, natomiast mam bardzo proste pytanie ,jakby okazało się że masz dobre specyfik i[wersja bardzo [optymistyczna ] jaki jest twój cel i oczekiwania po tych środkach?