Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

hgh i igf

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 5124

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 265 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1370
jeszcz z pol roku temu miałem 102 kg i z 47 cm na wicie i ciagle chciałem więcej i tylko waga mnie interesowala lecz naprawdę dopiołem diete i jade ostro na batatach dobre mocne treningi z duzą ilośćą powtórzeń nie więcej niż 40 gr węgli na posiłek i spopro białek i mimo ze schudłem do 93 czsem 94 kg to w moich oczch wyglądam o wiele lepiej i jeszcze lepszej wycinki i lepszych ksztaltow oczekuje od tych srodkow bo dopiero po tylu latach wiem ze nie waga i wymiary sa istotne tylko ogólny wygląd i kształ mieśni a i przy moim wzroście i aktualnej wadze czuje się o wiele lepiej dodam jeszcze ze 2 lata temu na ostatnim cyklu miałem 108 kg wagi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 304533
Opanuj się z tym białkiem bo 350 g przy tej wadze to proszenie się o kłopoty. Dodaj trochę testosteronu do tego. Nie musi to być 500 mg tygodniowo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106330 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
chyba że nerek swoich nie lubisz

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To jaka dawka teścia będzie minimalna na taki cykl? .Właśnie bo ja te 350 gr ustaliłem jak miałem ponad 100 kg wagi to teraz bym rzeczywiście musiał zmniejszyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 885 Napisanych postów 35146 Wiek 85 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 814700
Polowa hollywood leci na gh solo lub gh + t3 i jest ok,
saa nie sa tu niezbedne

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106330 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
ale na pewno nie na 5 jm jakiegoś wynalazku

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
miczelx na jakim gh leci ten gościu?.jak będzie trzeba to tez mogę walic po 10 iu,
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale czy 250 mg na tydzień teścia to nie za mało?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1465 Napisanych postów 10261 Wiek 54 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 84499
Masz 102kg 47cm w łapce to dawka testa 250mge3d do tego gh to minimum , możesz jeszcze dodać T3.
W IGF-ie może siedzieć insulina , miej to na uwadze, lub tańsze peptydy, co prawda miałem igf-1sigmy biłem przed treningowo, i po treningu też podejrzewam że tam siedział slin z jakimiś dodatkami, teraz bym nie kupił nie wierzę w jego autentyczność dla zwykłych ludzi, zazwyczaj siedzi tam tania , insulina z dodatkami , zresztą odczucia po slinie miałem podobne , oprócz większej pompy ale mógł tam być dodatkowo np GHRP-6 bo miałem straszny apetyt po tym Igf-ie.

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To były moje stare efekty aktualnie mam tak jak w ankiecie 45 cm i 94 kg ja igf-1.teraz nie mogę się doczekać az zrobie jeszcze raz te badania na tym gh bo chłopaki mnie podłamali mowieac ze to lipa jest.wie ktoś może coś więcej o tym hgh z star labs bardzo mało opinii jest o tym w necie a nawet bym powiedział ze nie ma ich wogole
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok

Następny temat

VLCD czy normalna redukcja?

Spalanie
Polecane artykuły