...
Napisał(a)
phaeton1Zgodze się z wami po części ale firma unipharma znajdyje się w irlandi w Dablinie a nie żadnym Pekinie,jezu wy naprawdę umysły pozjadaliście i wszystko wiecie z gory
Nie muszisz sie zgadzac wogole, my siedzimy w tym od kilkunastu lat, Ty nie masz pojecia wogole, wnioski chyba sa jednoznaczne
"firma" ta czy inna niewazne, biora produkt z chin i pakuja po swojemu, wiekszosc ludzi to rozumie, inni daja sie nabrac
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Ok miczelx ale skoro jest tak jak mówisz to te środki które ty bierzesz to tez są z Chin bo skoro twierdzisz ze wszystkie firmy tak robią to wszystkie czyli te co ty używasz pewnie też czy twoje firmy są dytki em bo są do ciebie
...
Napisał(a)
Zrób badania GH I IGFu jeśli upierasz się przy swojej wersji, wklej tu wyniki , tak to jest tylko gdybanie, myśmy Tobie z Milczem , przedstawili swoje argumenty ty swoje, chiniole też są gorsze i lepsze , ty się upierasz że będziesz miał produkt ori , wkleisz badania, będziemy , wiedzieli, bo narazie , opieramy się na swoich racjach i hipotezach w końcu to twoja kasa, możesz ją przeznaczyć na co chcesz.
1
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Ja się nie upieram na swoim i tez jestem zdania ze musz zrobić badania ale nie gadam jak inni ze wszystko to gowno
...
Napisał(a)
Zgadza sie 99% anabolikow na rynku pochodzi z chin i ja rowniez ich uzywam
Peptydow(to co zamowiles) ja nie biore, czesc dziala lepiej, czesc gorzej, igf nie dziala zaden, ale mniejsza z tym, faktem jest ze to wszystko z chin i tyle w temacie, niepotrzebnie sie goraczkujesz
Peptydow(to co zamowiles) ja nie biore, czesc dziala lepiej, czesc gorzej, igf nie dziala zaden, ale mniejsza z tym, faktem jest ze to wszystko z chin i tyle w temacie, niepotrzebnie sie goraczkujesz
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
OK miczlx zwracam honor i czekam do grudnia choć nie powiem ze nie jestem podłamany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!