Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Pytaj w naszych realiach w dziale fotki sterydów możesz dać zdjęcie, o takim gh ja osobiście nie słyszałem , najlepiej wbij i zrób badania , ale 4h po strzale bo jak bęDą tanie peptydy możesz mieć gh podbity. Wbijasz 10iu po 4h robisz idziesz na badania krwi.
Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-11-01 21:36:46
Szacuny
640
Napisanych postów
11875
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
88271
miczelx
Polowa hollywood leci na gh solo lub gh + t3 i jest ok,
saa nie sa tu niezbedne
Masz racje, tylko ze oni leca serostim ktory tam jest na kazdym kroku a nie persil z chin Ale tak to wiem o co ci chodzilo i masz racje, sam znam ludzi co bija GH solo, sek w tym zeby bic rozsadna dawke, zalozmy 2-3j dzienie bo bic wiecej bez saa nie ma sensu. Taka dawka z dieta, cardio, silownia potrafi zdzialac duzo.
Szacuny
640
Napisanych postów
11875
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
88271
A co autora, ty musisz nie tylko zbadac poziom GH, ale rowniez poziom IGF-u, bo ja juz widzialem tony badan chinioli co wyniki po 15-20 po 10j a igf 200 ))))) teraz pytanie czy na tyle ufasz dostawcy zeby bic te 3tyg taka dawke, zeby IGF byl wiarygodny.
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
Zrobię badania jednego jak i drugiego na poziom igf ale dopiero w grudniu i napewno dam znać igf mam od ziomka z Irlandii który sam to bije na zawody opakowanie jest słabe i środek jest gotowy do użycia nie można nim trzask ani nic ale to mój dobry kumpel i twierdzi ze to z unipharma w dablinie i działa super ale w grudniu i tak to przebadam
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
Zgodze się z wami po części ale firma unipharma znajdyje się w irlandi w Dablinie a nie żadnym Pekinie,jezu wy naprawdę umysły pozjadaliście i wszystko wiecie z gory
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Wiesz że co życzę tobie jak najlepiej, ale podam tobie podobny przykład ,, genotropin firmy Pfizer czy omnitrope firmy Sandoz , jest w wykazie leków ,
w polskich aptekach, ale dostań na czarnym rynku produkt ori autentyczny , nie koniecznie całkowicie nie działający. , może na wyspach wyrwać apteczne gh jest prościej , jednak zachowałbym na twoim , miejscu ostrożność.
Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-11-02 17:24:03