Czy zna ktoś jakieś tricki z matrixa? (Typu big po scianie czy odbicie się i salto). Jezeli tak, to proszę zdjęcia(lub obrazki) i opis jak to wykonsć... :]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja znam to zawisanie w powietrzu i okręcanie się wokół własnej osi. Umiem jeszcze uchylać się przed kulami, ale zdjęć nie mam. Kumpel robił, ale się nie uchylił 

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
wczoraj miales okazje sledzic 

Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
...
Napisał(a)
Zatrzymywanie kul:
krok 1: gdy zaczynają do ciebie strzelać,wyciągasz lewą rękę przed siebię, lekko ugiętą, na wysokości głowy.
krok 2: mówisz STOP!
krok 3: patrzysz jak kule spadają z brzękiem na ziemie

krok 1: gdy zaczynają do ciebie strzelać,wyciągasz lewą rękę przed siebię, lekko ugiętą, na wysokości głowy.
krok 2: mówisz STOP!
krok 3: patrzysz jak kule spadają z brzękiem na ziemie

SW to w 1% umiejętności, a w 99% ciężka praca.
...
Napisał(a)
Coś mi sie zdaje ze ostatnio w TVN lecialy 2 czesci Matrixa .Chłopak sie naogladal i chce byc teraz wybrancem...buhahah - no comment
..::: SIŁA GÓRĄ ::..
...
Napisał(a)
moze on jest wybrancem tylko jeszcze o tym nie wie...
a jesli chodzi o te tricki to musisz tak jak neo zaczac od skakania z bloku na blok... a pozniej zapisz sie na kung-fu
a jesli chodzi o te tricki to musisz tak jak neo zaczac od skakania z bloku na blok... a pozniej zapisz sie na kung-fu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!