Miałem rok przerwy i się spasłem(97kg), pytanie czy zacząć od splita czy od fbw ? Chce zaznaczyć ze nie chce za bardzo stracić wagi jedynie ja zamienić od poniedziałku jestem na diecie i biegam 4 razy w tygodniu po 30 min .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"Miałem rok przerwy i się spasłem(97kg), pytanie czy zacząć od splita czy od fbw ?"
zero filozofii , zaczynasz od najprostszej opcji na ROZRUCH 4-6 tygodni i po tym czasie dopiero można cokolwiek sensowniejszego działać .
https://www.sfd.pl/FBW_Masa,_ocena,_poprawa-t731298-s2.html
skupiasz się na 4 czynnikach warunkujących twój postęp
1. systematyka treningowa
2. sukcesywne zwiększanie ciężaru
3. jedzenie ( dostarczenie odpowiedniej ilości makro składników odżywczych - białko, węglowodany, tłuszcze ) bo masy powietrzem nie nabierzesz .
4. sen ( odpowiedni czas wypoczynku względem wysiłku )
wracasz po tym czasie , zdajesz solidną relację z tego czasu i wtedy można myśleć co dalej .
Musisz wrócić na OBROTY
zero filozofii , zaczynasz od najprostszej opcji na ROZRUCH 4-6 tygodni i po tym czasie dopiero można cokolwiek sensowniejszego działać .
https://www.sfd.pl/FBW_Masa,_ocena,_poprawa-t731298-s2.html
skupiasz się na 4 czynnikach warunkujących twój postęp
1. systematyka treningowa
2. sukcesywne zwiększanie ciężaru
3. jedzenie ( dostarczenie odpowiedniej ilości makro składników odżywczych - białko, węglowodany, tłuszcze ) bo masy powietrzem nie nabierzesz .
4. sen ( odpowiedni czas wypoczynku względem wysiłku )
wracasz po tym czasie , zdajesz solidną relację z tego czasu i wtedy można myśleć co dalej .
Musisz wrócić na OBROTY

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Blady - plan na ∞ lat
Następny temat