moja sytuacja wyglada tak: mam problemy z kręgosłupem, mam jakieś zwyrodnienia w kregach czy coś, bo wyszło mi to na rezonansie (nie jest aż tak źle jak to brzmi bo ja sam tego dokłądnie nie umiem dobrze opisać). Byłem u neurologa i skierował mi do rehabilitanta którego mam na 8 lutego. Przez to przerwałem treningi juz gdiześ w listopadzie, chodze jedynie na basen bo podobno to pomaga. Mimo to chciałbym wygkonywać jakieś lekkie ćwiczenia, żeby chociarz podtrzymać to co juz wycwiczyółem, a moze i przytyć nawet kilogram-dwa. Chciałbym aby trening był tak dobrany zebym nie nadwyręzał kręgosłupa. Oto jaki sprzęt posiadam:
- łąweczka regulowana
- stojaki 140 cm
- sztaga
- hantle
P.S.
kontuzji doznałem jak grałem w piłke nagle gdy zacząłem biec poczułem ból w boku na wysokosci nerek - coś w ten deseń. Stano sie tak prawdopodobnie dlatego, że duzo urosłem w ktrótkim czasie i mięśnie były jakby osłabione, nie nadąrzały z rośnięciem (tak na chłopski rozum). PO tym nie mogłem sie ruszać kilka dni i przestało, potem co jakis cas sie powtarzalo, ale juz w mniejszym stopniu. Kontuzji doznałem około marca/kwietnia.
- łąweczka regulowana
- stojaki 140 cm
- sztaga
- hantle
P.S.
kontuzji doznałem jak grałem w piłke nagle gdy zacząłem biec poczułem ból w boku na wysokosci nerek - coś w ten deseń. Stano sie tak prawdopodobnie dlatego, że duzo urosłem w ktrótkim czasie i mięśnie były jakby osłabione, nie nadąrzały z rośnięciem (tak na chłopski rozum). PO tym nie mogłem sie ruszać kilka dni i przestało, potem co jakis cas sie powtarzalo, ale juz w mniejszym stopniu. Kontuzji doznałem około marca/kwietnia.