W załozeniach ma być zupelnie inny niz dotyczasowy,mozna by powiedzieć prawie klasyczny.
I nie chodzi tu o jakieś dziwaczne ćwiczenia,które sa teraz wszedzie reklamowane ale o inne podejście do struktury treningu.
Nie jest to łatwe samemu zrobić,stąd też się trochę konsultowałem w szczegółach,byłem ciekaw opinii innych .
Oczywiście będę także bardzo ciekaw,co Wy o tym myślicie.
Choc najbardziej interesujące bedzie trenowanie tym planem i obserwowanie,co się bedzie działo,jak to odczuja miesnie,jak ja to odczuję,jak bedzie z ewentualnymi mikro kontuzjami itp..
Trochę o nazwię i juz się trochę zorientujecie,nad myślą prewodnia tego planu.
Trening Anatomiczno-Hybrydowy to unikalne połączenie precyzyjnego podejścia do anatomii mięśni z różnorodnością metod treningowych, zapewniające kompleksowy rozwój i wszechstronne efekty. Idealny dla osób, które szukają dokładnie zaplanowanych i zróżnicowanych treningów, dostosowanych do indywidualnych potrzeb
- Kompleksowość:
Nazwa sugeruje, że trening uwzględnia zarówno precyzyjne podejście do anatomii mięśni, jak i różnorodność metod treningowych.
-Unikalność:
Takie połączenie nazw sprawia, że plan wydaje się unikalny i bardziej interesujący dla potencjalnych użytkowników.
-Wszechstronność:
Pokazuje, że plan jest odpowiedni dla osób poszukujących zróżnicowanych i efektywnych treningów.
W zamierzeniu tego planu mam pokonać granicę poznawcze dotyczące treningu i spróbować czegoś,co normanie nie zrobiłbym w ten sposób z przyczyn teoretycznych i doświadcxalnych.
jestem po kilku treningach tego typu,wciaz wprowadzam zmiany,ustale konkretnie ,to przedstawie szczegóły

masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html