Witam, czy ćwicząc takim planem i robiąc ćwiczenie za ćwiczeniem + ok 1-2min przerwy pomiędzy seriami (3), spalę tkankę tłuszczową i wyrobię sobie jakąś tam siłę i tkankę mięśniową bez specjalnie trzymanej diety, tylko zdrowe posiłki 3 razy dziennie + tran i witamina D 20g 1 dziennie. Aktualnie 15 lat 86kg wagi i 175cm wzrostu.
Plan: 3 serie, 3 razy w tygodniu.
Ławka płaska 10x55
Wyciskanie na barki 10x33kg
Przysiad 10x33kg
Wspięcia na palce 10x23kg
Uginanie ramion 10x11,5kg
Wiosłowanie 10x33kg
Wyciskanie francuskie 10x5kg
Spięcia brzucha 10x
I mam jeszcze takie pytanko: dodać więcej kg na klatkę, czy może 1 ćwiczenie więcej bo aktualnie po treningu nie czuję jakoś specjalnie klaty, ćwiczę już tym planem 3 tydzień i na barkach, nogach, tricepsie i plecach coś tam już widać efekty, a klata, brzuch i biceps słabo, na klatę to 55kg jestem w stanie wycisnąć z 15 razy, więc chyba czas zwiększyć obciążenie,
Plan: 3 serie, 3 razy w tygodniu.
Ławka płaska 10x55
Wyciskanie na barki 10x33kg
Przysiad 10x33kg
Wspięcia na palce 10x23kg
Uginanie ramion 10x11,5kg
Wiosłowanie 10x33kg
Wyciskanie francuskie 10x5kg
Spięcia brzucha 10x
I mam jeszcze takie pytanko: dodać więcej kg na klatkę, czy może 1 ćwiczenie więcej bo aktualnie po treningu nie czuję jakoś specjalnie klaty, ćwiczę już tym planem 3 tydzień i na barkach, nogach, tricepsie i plecach coś tam już widać efekty, a klata, brzuch i biceps słabo, na klatę to 55kg jestem w stanie wycisnąć z 15 razy, więc chyba czas zwiększyć obciążenie,
Krzysztof Piekarz