Chcialbym sie dowiedzieć o zarobkach/podatkach trenera personalnego, rzecz jasna takiego, który nie pracuje na siłowni, a przyjmoje osoby prywatnie ewentualnie opieka nad klientem jest korespondencyjnie. Jak to wyglada w swietle prawa? Jest to jakos regulowane? Chodzi mi o podatki. Czy jak chcemy przyjmowac osoby prywatnie lepiej zalozyc wlasna firme? Jak to wyglada u takich trenerow jak np Karmowski.
...
Napisał(a)
Witam
Chcialbym sie dowiedzieć o zarobkach/podatkach trenera personalnego, rzecz jasna takiego, który nie pracuje na siłowni, a przyjmoje osoby prywatnie ewentualnie opieka nad klientem jest korespondencyjnie. Jak to wyglada w swietle prawa? Jest to jakos regulowane? Chodzi mi o podatki. Czy jak chcemy przyjmowac osoby prywatnie lepiej zalozyc wlasna firme? Jak to wyglada u takich trenerow jak np Karmowski.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tak, musisz mieć firmę
...
Napisał(a)
Nie musisz mieć firmy gorzej jak ktos się podkabluje.
A tak to otwierasz własną działalność gospodarczą, normalnie rachunki wystawiasz i się rozliczasz.
Konia się mozesz podpytać bo on chyba ma własną działalność.
O zarobkach nie powiem bo to sprawa indywidualna, jeden wyciągnie 2000 inny z 6000.
A tak to otwierasz własną działalność gospodarczą, normalnie rachunki wystawiasz i się rozliczasz.
Konia się mozesz podpytać bo on chyba ma własną działalność.
O zarobkach nie powiem bo to sprawa indywidualna, jeden wyciągnie 2000 inny z 6000.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
W każdym razie na start musisz liczyć 1100zł na ZUS. Do tego jakiś podatek, ale nie wiem jak to można rozliczać także musisz pogadać z kimś kto się tym zajmuje.
Polecane artykuły