Przede mną klasa maturalna, przyszłość chce związać ze sportem, trenuje bieganie, jeśli mowa o zawodzie chcę zostać trenerem personalnym. Na jakie studia iść i czy konieczni studia, czy trener personalny to dobry pomysł?
...
Witam wszystkich!
Przede mną klasa maturalna, przyszłość chce związać ze sportem, trenuje bieganie, jeśli mowa o zawodzie chcę zostać trenerem personalnym. Na jakie studia iść i czy konieczni studia, czy trener personalny to dobry pomysł?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chyba nie są konieczne studia, na AWFach masz specjalizację trenera personalnego, która trwa dwa lata i jest bezpłatna.
...
Napisał(a)
Niezły biznes,ale rozważył bym go jako taką pracę na 2.etat(bardziej dla przyjemności). Jeśli masz możliwości to jako główna praca wycelowałbym nieco ambitniej

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
Właśnie tu jest problem, bo chcę związać swoją przyszłość ze sportem, a jak wiadomo z tego lipna kasa ;( Kiedyś myślałam też o dziennikarstwie sportowym...
Widzę, że jesteście w podobnym wieku, w co uderzyliście/uderzacie?
Widzę, że jesteście w podobnym wieku, w co uderzyliście/uderzacie?
...
Napisał(a)
OOo :D
Jak to mniej więcej wygląda? Czytałam ostatnio, że żeby rozpocząć kursy instruktorskie itp. trzeba mieć magistra wych-fiz, ściema? ;)
Jak to mniej więcej wygląda? Czytałam ostatnio, że żeby rozpocząć kursy instruktorskie itp. trzeba mieć magistra wych-fiz, ściema? ;)
...
Napisał(a)
Na pewno lepiej na Ciebie będą patrzeć jak będziesz miała papierek z AWF-u :)
"Ten, kto nigdy nie upadł, nie wie, jak się podnieść" - Fedor Emelianenko
...
Napisał(a)
Ściema, to jest w ramach specjalizacji, mogę wybierać w różnych specjalizacjach (min. trener kulturystyki, odnowy biologicznej, przygotowania motorycznego itp.), ta mnie najbardziej zaciekawiła. Czy ja wiem czy lepiej? Na AWFie robię, ale papierek wystawia chyba jakiś związek.
...
Napisał(a)
Trener personalny to bardzo dobry pomysł ...bo sama mam taki plan :P
Studiowałam administrację ale nie pracuję w zawodzie-całe życie kochałam sport ale rodzice wybili mi to z głowy (bo lepiej skończyć "coś poważniejszego"-gadanie) Teraz zawalczę o siebie (zważywszy na to, że stało się to modne i opłacalne
...znalazłam nawet studia w moim rodzimym Gdańsku - WSZ ma w swojej ofercie studia podyplomowe (Trener Personalny)...zostało mi tylko dostarczyć dokumenty :)
Studiowałam administrację ale nie pracuję w zawodzie-całe życie kochałam sport ale rodzice wybili mi to z głowy (bo lepiej skończyć "coś poważniejszego"-gadanie) Teraz zawalczę o siebie (zważywszy na to, że stało się to modne i opłacalne

...
Napisał(a)
dobrze wiedzieć...:) pomyślimy:) a ile trwa ta podyplomówka? pewnie 1,5 roku jak wszędzie?
Polecane artykuły