Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Tracicie ludzi!!

temat działu:

Administracja i Moderatorzy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4746

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 679 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 8638
Przez te błędy od tygodnia odkąd zmienił się "wygląd" forum nie idzie tu normalnie sefrować

Co drugie odświeżenie forum:

Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

Paranoja!! Zróbcie coś z tym
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 261 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14638
U mnie jest rzepa z tym i sie źle przegląda forum bo musze wchodzic w poszczególne działy sprawdzać czy ktoś coś ciekawego wrzucił
Bo ciagle jest ten sam temat wyświetla na glownej.
Na kazdej przeglarce to mam, znaczy tylko na 2 sprawdzalem bo tylko takich uzywam.
Firefox i Chrome.

NO PAIN, NO GAIN

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1700 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17197
Administrator jak i pewnie inna grupa ludzi pracuje nad tym, zebys Ty i inni mogli przegladac spokojnie forum. Werersja beta byla stabilna, poniewaz do testu bylo mniej osob. Zawsze wieksza ilosc osob na nowym silniku rowna sie bledy i przeciazenia. Dajcie na luz, forum bedzie o wiele latwiej pracowalo i Wam na nim. Dajcie na wstrzymanie, pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
antypimp Administrator
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 94 Wiek 4 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1202
.

Zmieniony przez - antypimp w dniu 2011-10-22 21:30:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
Gawus sog i dokładnie jest jak wyżej. Zbieram błędy , przesyłam dalej , informatycy siedzą i pracują nad tym by je poprawić - sporo już zostało zrobione, na pewno niczego nie ominą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Gawus dobrze pisze. Wyluzujcie i przeczekajcie prace, a będzie szybciej i lepiej. Nowa wersja = masa błędów, i jak ktos myslał, że będzie inaczej to pozdro

przy okazji spytam czy te posty które w ostatnich dniach napisałem i forum je zjadło to sie pojawią znowu czy zniknęły na zawsze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
raczej na zawsze

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

i co ja teraz zrobie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
napiszesz jeszcze raz to samo

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ufff, faktycznie, uratowałeś mi życie!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 966 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 25464
kurde ciagle te bledy,,, nawet do sklepu nie moge wbic a do konca dnia musze zrobic zamowiecie !!!!!

Bez farmaceutyki nie licz na wyniki !:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Z czasem wszystko się ustabilizuje i nie będzie błędów .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kolejny ban-za co?

Następny temat

dzienniki.sfd.pl

Spalanie
Polecane artykuły