Szacuny
2
Napisanych postów
261
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14638
U mnie jest rzepa z tym i sie źle przegląda forum bo musze wchodzic w poszczególne działy sprawdzać czy ktoś coś ciekawego wrzucił Bo ciagle jest ten sam temat wyświetla na glownej.
Na kazdej przeglarce to mam, znaczy tylko na 2 sprawdzalem bo tylko takich uzywam.
Firefox i Chrome.
Szacuny
7
Napisanych postów
1700
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17197
Administrator jak i pewnie inna grupa ludzi pracuje nad tym, zebys Ty i inni mogli przegladac spokojnie forum. Werersja beta byla stabilna, poniewaz do testu bylo mniej osob. Zawsze wieksza ilosc osob na nowym silniku rowna sie bledy i przeciazenia. Dajcie na luz, forum bedzie o wiele latwiej pracowalo i Wam na nim. Dajcie na wstrzymanie, pzdr
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
Gawus sog i dokładnie jest jak wyżej. Zbieram błędy , przesyłam dalej , informatycy siedzą i pracują nad tym by je poprawić - sporo już zostało zrobione, na pewno niczego nie ominą.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Gawus dobrze pisze. Wyluzujcie i przeczekajcie prace, a będzie szybciej i lepiej. Nowa wersja = masa błędów, i jak ktos myslał, że będzie inaczej to pozdro
przy okazji spytam czy te posty które w ostatnich dniach napisałem i forum je zjadło to sie pojawią znowu czy zniknęły na zawsze?