Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Testy narkotyki USA

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4504

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 319 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18321
Witam! W czerwcu lece do USA do pracy, i z tego co się orientuje robione tam są drug testy przed kazda praca ktora chce podjac. Moje pytanie: mam slabosc do palenia, ale od ostatniego czasu, ze wzgledu na wyjazd przerzucilem sie na tzw. "legale" (dopalacze itp). Czy ktos moze mi powiedziec, jakie jest prawdopodobienstwo, ze to co tam kupuje istnieje na liscie srodkow zakazanych w USA i traktowane jest jako narkotyk, a co za tym idzie testy ktore bede mial przeprowadzane moga to wykryc? Czy ktos wie, na obecnosc jakich substancji sa te testy w USA? Tylko podstawowe? Jak ktos ma jakies info bede wdzieczny. Pozdro!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1495 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22074
zalezy jaka to praca jesli tzw UNIA to zrobia ci badanie moczu, itp i wyjdzie:) he :) jesli normlanie to tam sie nie martw:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 146 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4100
Nie wiem jak z wykrywalnością, więc w tym temacie Ci nie pomogę, ale potraktuj poważnie moją radę.
Nie ma porównania trawy z dopalaczami, jeżeli chociaz troche zależy Ci na zdrowiu nie dotykaj tego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 695 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 28933
badaja tylko podstawowe i to tez nie wszedzie . jak mnie przyjmowali do kasyna to mialem testy i tam pisali ze jakies 5 substancji bedzie sprawdzane . dobrze ze kvrwa na alkohol nie sprawdzali bo bylem najiebany wtedy napewno ganda , metylamfa , koks a pozostale dwie to nie pamietam juz . nie wiem gdzie bedziesz pracowal ale w wiekszosci hvja sprawdzaja . niektore fabryki i kasyna , miejsca gdzie zatrudniaja w hvj ludzi i mogloby ci sie cos stac . jak np. w fabryce . w zadnych hotelach , restauracjach nicnikt nie sprawdza . pozatym nie dygaj . nie przejdziesz testow to pojdziesz pracowac gdzie indziej . moj patent jak przyjechalem 5 lat temu to zatrudnialem sie w hotelach do sprzatania pokoi . jak juz mnie przyjeli to w hvja ciolem . pownienem zaczac prace o 9 to chodzilem na 10 , pownienem robic do 4 to wychodzilem o 2 . zawsze po 2 tyg. mnie wypjierdalali , ale hajs i tak placili w calosci hehe z 4 hotele lacznie zaliczylem .pozatym z kolezka tak ciezko pracowalismy , wiec wszyscy byli podzieleni na teamy . kvrwa inni jiebali po 17 pokoi na szifte a my tak max 4 walisz wbite do pokoju , kladziesz dupe na wyro i ogladasz tv . nic nie dygaj , 2 tyg. popracujesz za nim cie wyrzuca . ale to stare dzieje byly . kvrwa dobrze powspominac

ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1637 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 26993
Ja mialem tez miec w Californii robione testy jak ubiegalem sie o licencje na sprzedaz alko - u szeryfa.. pogadali i nie zrobili, takze nie ma reguly.

Jesli zrobia to tylko podstawe - glownie hard drugs, ale wiem ze w Reno pare osob zawrocili do PL po testach ..

Z ciekawosci .. gdzie jedziesz?

I'm the GOD

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Moze przestan cpac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 115 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2864
California to jeden ze stanow w USA gdzie marihuana jest zalegalizowana w celach medycznych, co za tym idzie mozna ja dostac wszedzie, bo chciwi lekarze wypisuja recepty jak szaleni :D zawsze wtedy mógł byś powiedzieć że jesteś chory i musisz jarać ;d;d

Zdycham..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Moj cel: Reno. Zawracali ludzie mowisz? Ale mysle ze to raczej "normalne" narkotyki mieli w sobie. Nie wiesz na jakie substancje dokladnie tam robia?

eugeno no rada zycia!
Gregor obawiam sie ze to najspokojniejsze rozwiazanie

Zmieniony przez - naginator w dniu 2010-02-12 00:59:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 695 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 28933
naginator ,nie ma za co . milo ze moglem pomnoc

pamietaj - jedziesz na wakacje a nie po to zeby zapjierdalac

ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
i masz soga. Chociaż sam mam zamiar pracować w kasynie. Ale i tak BARDZO mi się podoba twój tok myślenia!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 1811 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11472
eugeno - bo tak trzeba kombinowac w usa, jak ktos tam jedzie pracowac, w sensie pracy takiej jak w polsce, to wjedzie jako robol i wyjedzie w pudle tez jako robol
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

deca gracka i prop

Następny temat

tribulus w trakcie cyklu ?

Spalanie
Polecane artykuły