Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Test - VITALMAX by Chaczyk pods.str.15

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 36390

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojdan Moderator
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5026 Wiek 7 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 30480
Ladnie to rozpisane ale jak bys mogl to daj troszke wiecej fotek. Biceps przodem i tylem -cala sylwetka widoczna , brzuch.

Jezeli ktos ma jakies poprawki do diety lub tre. to prosze o tym pisac.

NIE WPISUJCIE JUZ TEKSTOW TYPU ZYCZE POWODZENIA , BEDE SLEDZIL ITD BO TO NICZEMU NIE SLUZY A ROBI TYLKO ******LNIK.

Pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 38700
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 38700
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8751 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 42589
pas gruby.
polcam 5x w tyg.
5 serii jednego ćwiczenia na maks.
np
1. unoszenie nóg
2. skośne
3. spięcia
4. rzymska
5. spięcia lub coś innego.

ja zeszłem do 75 cm w 2 miesiące.Dieta +500 kcal.

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 599 Napisanych postów 23111 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 106556
co masz z twarza?
powiadomki ON
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca

Okej co do smaków:

Carbo: smak Kiwi, wydawał się troche gorzki byćmoże przez to, że kreatyna tam była Carbo jak Carbo dobrze się rozpuściło.

Gainer 1: smak czekoladowy, piłem z mlekiem i z wodą. Jeżeli chodzi o mleko to bardzo słodki, jak narazie mi to nie przeszkadzało, dobrze się rozpuścił. Jeżeli chodzi o mieszanie go z wodą, rozpuszczalność jest podobna tyle, że smak już gorszy.

Protein82: smak wanilia, piłem z mlekiem i wodą. Z mlekiem smak super bardzo mi podpasował tylko bardzo duża piana powstaje po mieszaniu. Z wodą nie czuło się już takiego uroku wanilii ale mimo to też było dobre, lepsze niż gainer z wodą.

=============================================

Garcia będe zwiększał serie na brzuch, więc powinno być ok z pasem ale dzięki za rady

Damixxx to chyba od tej kreatyny tak organizm zareagował

=============================================

Zmieniony przez - Chaczyk w dniu 2006-09-06 21:11:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6194 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22325
Powodzenia
bede wpadal

Jeden klub, jedna miłość, jedna pasja - Fc Barcelona !

Czarni Jasło !
http://pl.youtube.com/watch?v=gbgQzJ1jFvw

pozdro ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojdan Moderator
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5026 Wiek 7 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 30480
****aaaaaaaa !!

Jeszcze jedna wypowiedz typu jak damixxa i grubmena i leci ban !!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca

Jeszcze taką foteczke znalazłem
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DYMATIZE mega milk

Następny temat

Jakie białko najlepsze?

Spalanie
Polecane artykuły