Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
160
Jakie białko najlepsze na mase bo słyszałem że jest kilka rodzaji i z jakich firm polecacie.
No i jakie sa najlepsze cwiczenia na mas (ja czytalem ten atlas tylko nie wiem czy to napewno tak :/)
Mam tak jakby brzuch wiekszy no i wlasnie chcialem na klate tak dosc "ostro" w miare szybko sie przypakowac (bo to glupio wyglada :/)
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17274
Damianie123 widzę że nie jarzysz bazy i na przyszły wtorek chciałbyś lepiej wyglądać, każdy by tak chciał; jeżeli nie masz cierpliwości to zapomnij o jakichkolwiek przyrostach, nic nie urośnie Tobie w 2 czy 4 tygodnie, zacznij od odżywiania i ułożenia treningu, na początek proponuje 3 x w tygodniu całe ciało, niewielka lb seri i powtórzenia w zakresie 8-15.; zacznij od czytania tego forum, spadaj z tego działu: dział trening i odżywianie witają.
1
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
160
"stódentkat" ja założyłem ten post żeby dowiedzieć się jaka najlepsza odżywka białkowa, a że "-PoweR-" napisał żebym ćwiczył na brzuch więc zapytałem dlaczego.
A tak wogóle to ćwicze na siłce od jakis 6miesięcy, oprocz teg trenuje Muay Tai od około roku, a kumpel który ćwiczył tylko przez wakacje, na sucho i bez diety ma więsza klate wiec chyba chodzi o budowe
Ja myśle że w ciągu miesiąca max2 jestem w stanie zwiększyć klate i to o dużo tylko musi być dobra odżywka i trzeba odpowiednio cwiczyc